Altafulla amb tota la il·lusió

31/5/11

Enyorances i alliberaments...

Finalment m'ha tocat el rebre. Tot l'agraïment als 52 votants i disculpes per no fer-los continuar al Ple. 

Fent autocrítica: he sobredimensionat el meu paper a l'Ajuntament, sóc massa bronques; el grup érem massa migrats. Fent analítica: el malestar porta a castigar els grups municipals que arreu també declinen: el 1999, CiU; el 2011, PSC. Hem perdut 2/3 dels vots a mantenir el PSC com PAU (amb els regidors que més hem pringat / suat per Cultura i Festes. Però també AUPA rebé aquesta patacada el 2009. Tots quatre grups hem hagut de protagonitzar legislatures massa "dinàmiques / conflictives" (a creixement urbà CiU i AUPA; en l'IBI, sobretot PAU). I Altafulla, amb el seu urbanisme horitzontal extrem és una zona residencial exclusiva de classes mitjanes que sobretot volen "tranquil·litat", i de mentalitat "fiscalofòbica". El Tea Party, AA i la regidora supervivent han sabut mossegar en aquest ós. 
En definitiva: els manifestants i cerca firmes contra el Cadastre / IBI de sant Martí de 2009 ara governaran i el Manel i jo (la brigada) exclosos.

Evidentment ho teníem difícil; però, només sumar el 2,52 dels vots vàlids... Llavors, mentre cantes per dins la cançó dels Brincos "Nadie te queire ya", fas balanç i enumeres el que has perdut i el que has guanyat. Enyoraré les persones del Consell Sectorial de Cultura i el seu secretari i la Comissió de Govern. Però m'allibero dels regidors i el seu "públic" que continuen, tret de la Conxita, amics per sempre; m'allibero dels Plens, doncs. Trobaré a faltar les converses i feina conjunta amb l'interventor, el secretari i l'arquitecte jove, amb els emprenedors petits i grans. Però m'allibero dels artistes interessats i dels pesats / falsos de certes entitats. Enyoraré totes i cadascuna de les dones d'empemta, simpàtiques i sensuals empleades municipals.

Espero que el nou regidor de Cultura conservi l'agenda heretada (amb Piano i Poemes) i que a Hisenda les noves mesures més populars reconguin que ara ballarem perquè abans vam xirgar (per mesquins...)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.