Altafulla amb tota la il·lusió

31/10/10

Sant Martí 2010 i pressupost 2011

Amb el vot a favor del Govern en minoria + CiU i PAU; l'abstenció d'AA/ABG i ERC i el vot en contra d'Aupa, ja tenim pressupost per al 2011, que heretarà el Ple i Govern sorgits de les municipals de maig de l’any vinent.
El nostre regidor, durant el debat del Ple, demana que li garanteixin la continuïtat de la Diada castellera de juliol i del Concerts i Festivals de Veus (encara no 20 mil e. d'aportació municipal) perquè té ganes de prejubilar-se i no tornar-se a presentar(*).
AA/ABG afirma que pensa tornar governar. L'actual tercer alcalde i tercer regidor d'hisenda de la legislatura, incapaç de presentar els pressupostos en exposició prèvia i mínima. S'afegeix a la també manca de discurs / programa durant la seva investidura i al mes a formar govern...

El C.D. Altafulla guanyava 3 a 2 al Segur de Calafell, quan una tangana fa suspendre el partit quan faltaven 25 minuts...

Festa Major de sant Martí: ja heu col·locat el domàs de Xènia Quixalós?

Dins el Ple, vam criticar l'ús del Poliesportiu per a actes no esportius dins de la programació de Festes. Tornant a proposar un gran pol poliesportiu amb el Palau i l'estadi amb camp de gespa que atrauria estatges de clubs que també dinamitzarien turisme i comerç.
La FM aplica un programa prou continuista, amb els actes de les entitats, ball i espectacle infantil ja programats / pressupostats durant l'etapa del nostre regidor. L'entrada al Poliesportiu i les aportació econòmiques (¿14 mil euros?- de l'entorn del populisme i el PP al davant Govern - novetats destacables. Un any més els Diables principal eix organitzador de les Festes.
Les places del Pou i de Martí Royo espais festius principals.
El futbol sala ha de renunciar al seu triangular per culpa que el seu espai vital permanent, en l'horari previst, ha estat llogat pel regidor de Festes i esports a un club del Catllar.
El grup actiu i articulat des del facebook salva la Diada Castellera i dinamitza / embelleix la FM de sant Martí amb domassos i samarretes a la venda i eleva Joan Vives a pregoner que ens honora. Enhorabona i agraïments! El migdia del 7 de novembre farem la millor diada històrica dels Castellers a la plaça del Pou, al costat dels Bordegassos i els Xicots de Vilafranca.
La Cobla de sardanes, negada per la Diada Nacional de l'Onze de setembre a sant Antoni, sí que sonarà per sant Martí... esperant que tingui horaris...
No dubtem que el balcó municipal estarà força més ple que l'any passat; segur que molt més ple. Recordem que els tres grups de l'oposició van muntar un contraprograma de manifestacions i de recollida de firmes a les places contra el Cadastre /IBI. Recordem que no vam veure el pèl del llavors alcalde i del llavors primer tinent d'alcalde ara tercer alcalde, que segur que esdevindrà omnipresent, saludador i rei del mambo.
No dubtem que l'actual tercer alcalde i sempre regidor de brigada la posi a la total disposició d'una organització de Festes on a la fi remena les cireres la matriarcal regidora del PP i ell mateix. Podem afirmar que deslleialment, dins el Govern Gené, van fer la guitza al nostre regidor tot el que van poder.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.