Altafulla amb tota la il·lusió

7/8/10

El regidor populista d'Ideal, tercer alcalde d'Altafulla d'aquesta legislatura.

Recordem que 7 dels 11 regidors corresponen a llistes d'esquerres! Transfuguisme moral del PSC que per continuar al Govern, animadversió a ABG i al regidor de PAU, fan alcalde de l'Altafulla municipal d'esquerres un populista (entre UCD i el PP).
El vot de Jano Francino, com que també presentà candidatura ABG, el converteix en trànsfuga i contamina de transfuguisme tot el Govern, com a Constantí i la Torre. Plana, Pradera, Francino... També s'hauria escaigut si per trajectòria de reciprocitat hagués votat el nostra candicat. Ara el seu transfuguisme és triple: legal, moral i afectiu. La segona i tercera qualificació, per haver votat una de les, fins ara, justificades fòbies personals al Ple, com a tercer alcalde. La remuneració mensual (boi 500 e.) i exhibir la targeta de regidor com a valor afegit per a la seva feina particular semblen el seu únic referent ètic...
Spuch elabora la tercera posició d'aquesta setmana i també vota Ideal: haurà estat regidor, de dedicació boi inexistent sempre remunerada, als quatre Governs...
Pepi Miró, acompanyada de l'ara sí trànsfuga Jano Francino Jr., assoleix en un viatge exprés a Madrid l'acta de regidora com a substituta del dimissionari alcalde Gené. Enhorabona.
ABG, AUPA i PAU hem presentat candidat propi. ERC vota en blanc però no F.Blanc. El nostre regidor introduix la seva candidatura amb l'argument: "Per les esquerres coherents del Govern i per la pluralitat d'Altafulla presento la meva candidatura a l'alcaldia d'Altafulla".
Donada l'experiència de deslleialtat i pressinc depressor del nou alcalde, no acceptem compartit cap cartera perquè el seu estil neocaciquil és incapaç de treballar en equip i d'acatar el vot majoritari del Govern. El cap de la brigada tornà, després d'anys, a l'assemblea local del PSC per garantir-ne que la candidatura del seu subordinat cap de serveis ara nou alcalde...
Comença amb molt mal peu: no se'n recorda de fer jurament i rectifica amb el migrat públic assistent marxant. Tampoc és capaç de llegir el discurs que portava escrit. Volem recordar que les pràctiques dins el Govern del tercer alcalde van provocar un full públic de PAU. Poc públic i pocs aplaudiments. Pérez lluïa una llampant brusa blanca; el cap de llista d'ABG i també el nostre un negre de funeral cívic: l'alcalde accidental es converteix en una alcalde que és un accident.
La nostra posició és de passar a l'oposició propositiva singularitzada més, alhora, crítica punyent. No farem cap mena de bloc amb l'oposició de fins ara. Certament els millors parlamentaris al Ple (Eva M.Giol, Farré i Fonxo) ara fiscalitzaran el Govern de final de legislatura.
Val a dir que ara disposarem de més espai al local per als regidors de l'oposició, una fita assolida a proposta del nostre regidor que no prosperà al Govern amb hegemonia d'ABG i que al primer govern de Gené tingué l'oposició interna d'AUPA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.