Altafulla amb tota la il·lusió

8/8/10

El 8 del VIII del 2010, migdia als Pallaresos, canvia la història dels Castellers d'Altafulla: primer 4 de set amb l'agulla de 5 (rítmic, perfecte de mides i execució), fita mai assolida per la colla des la seva fundació el 1973 i la seva refundació el 1996

També primera ronda de tres castells de set (el cinquè 3 de set i el quart 4 de set de la temporada) i el 17è pilar de 5 de l'equip, que s'ha estrenat com a agulla (pare i filla Pérez Venteo a baixos i aleta Marta; al tronc Marc Capdevila, Manolín i d'acotxadora Sílvia).
La incorporació del nostre Puyol casteller Pep Garcés, la confiança de la canalla i les mides dels quarts acceleren el salt qualitatiu definitiu. Ara l'horitzó incert mes alhora il·lusionant es diu 2 de set i pilar de 6 (amb Pep de segon i Àlex de terç).
A l'acabar l'actuació, ben ruixada amb aigua amb regust de cava, el més veterà i emocionat de la colla, el gran Àngel Plana cridà el tradicional triple negat i finalment afirmat "Som collonuts!". Estevi es presentà com a baix del Pep amb calçotets de Superman i el nostre fanàtic regidor donà tombs alçaprement Marc Capdevila, Pep Garcés i el cap de colla / pilot Arturo Palavecino, un després de l'altra... Salts, clams i plors als Pallaresos el migdia de sol i fresqueta als Pallaresos, plaça talismà dels nostres castellers on fins ara estrenàvem de tarda (amb els matalassers Xiquets TGN sempre com a colla amiga principal) el primer castell de set.
En la mateixa diada hem superat els castells del Xiquets del Serrallo... i dels torrenc Nois a l'Arboç...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.