Altafulla amb tota la il·lusió

28/1/10

Perles

Els promotors immobiliaris tene un deute financer de 325 mil milios d’(160 mil milios per a finançar la compra de sòl): 166 mil milions forem préstecs de les caixes + 134 mil milions, pels bancs + 25 mil milions,de cooperatives de crèdit.

Enric Company:” Ja amb la presidència de Pasqual Maragall, a l’esquerra catalana li va tocar d’haver d’aprendre ben d’hota que els seus assoliments serien sistemàticament minimitzats i, en els millors dels casos, qualificats d’insuficients,. fossin quins fossin. En la presidència de José Montilla és el que ha succeït amb la millora del sistema de finançament i els traspàs de rodalies, per posar dos èxits rellevants corresponents a aspiracions que ja venien de l’etapa de governs de CiU.”

Les cinc propostes de reformes a GB més votades a la web power 2010.org.uk/votes són: 1) un sistema de vot proporcional. 2) eliminar els documents d’identitat i el retrocés de l’Estat en les bases de dades. 3) una durada fixa de les legislatures. 4) una constitució escrita. 5) que només els anglesos votin les lleis que els afecten ( sense la participació dels parlamentaris d’Escòcia, Gal·les i Irlanda del Nord)

Manuel Azaña: “La pasión del arte lleva a crear, y la política no es más que eso: creación, y por ello, tiene la grandeza de todas las artes”. “La política es la aplicación más amplia, más profunda, más formal y completa de las capacidades de un espíritu, donde juegan más las dotes del ser humano, y donde ni juegan sólo cualidades de entendimiento, sino, además, cualidades de carácter”. “Una sociedad, aunque con desventura, puede pasarse sin grandes artistas pero no puede pasar sin dirección política”.

“Els extrangers que es troben a Espanya en situació irregular tenen dret, no perquè ho digui l’empadronament, sinó perquè ho estableix la CE, a l’educació,i a la sanitat, que això sí que ho dóna el padró”. “És molt perillós atiar la confrontació, perquè estàs tocant la sensibilitat més profunda del ciutadans, que a vegades no tenen els elements per a discernir el que succeix” (Esperança Esteva, portanveu socialista sobre immigracióa al Congrés) “”Si els sense papers no són empadronats, el problemá serà més important”.”No hem d’oblidar que els populismes han tingut èxit a Europa quan els partits democràtics han deixat de plantara cara als probleems que preocupen les opinions públiques. Aquestes tenen poca confiança en la capacitat del governs en el control de l’emigració. Davant aquesta impressió de descontrol, es tendeix a creure que actuacions simples poden solucionar problemes complexos” (Carles Campuzano, portanveu de immigració de CiU al Congrés”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.