Altafulla amb tota la il·lusió

7/1/10

Nadal 2009: La il•lusió guanya la pluja a la cavalcada de Reis d’Altafulla

Finalment va sortir i va plantar-se a la Casa de la Vila. La magnífica porxada de quatre arcs de la plaça del Pou permeté acollir els tres Reis Mags i la seva comitiva de patges, que així van complaure cadascun dels il·lusionats nens: rebent-ne el seu petó i regalant-los la bosseta de caramels. Una gernació sota paraigües va seguir el breu discurs del rei Gaspar; Baltasar impressionava per la seva alçada.
Els altafullencs convilatans que amb la seva il·lusió van guanyar la persistent pluja, abans de la plaça del Pou van concentrar-se en dos grups que van nodrir de celebració popular la Nit de Reis que el mal temps volia frustrar: un aplec escampat a la vorera de la carretera sota Ca Palomites; l’altre a la cruïlla del c) de l’Hostal amb Martí d’Ardenya. Bravo!
El cicle de Reis havia començat el diumenge al migdia amb la xocolatada i recollida de cartes pel Patge Reial. Fins a una seixantena de nens s’hi van acostar: el quíntuple que l’any 2008.
La Nit de Reis va culminar a la tan àmplia església parroquial de sant Martí amb els Tres Reis portant els seus regals a la mainada d’Altafulla. Fins a 75 paquets s’hi van distribuir, en un servei logístic gentilesa de l’Ateneu de Dones (coordinat per la Regidoria de Festes). Tota la decoració, vestit i logística del Patge i la Nit han estat acomboiats per la regidora Conxita del PPC, en estret lligam amb l’esmentat grup i la colla de Baix a Mar (Luque, Leo, etc). Les mateixes i els mateixos que segur que animaran els propers Carnavals!

El concert de Badeveus nou clàssic de festes nadalenques al Cercle Artístic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.