Altafulla amb tota la il·lusió

27/10/09

La regidora i l’àrea tècnica d’Urbanisme assoleixen una magnífica concreció del conveni per a l’arrenjament del pàrquing de la Piscina:

El promotor del futur hotel a Ca Buyreu hi esmerçarà 84 mil e. i el total de places passarà de 48 a 62 cotxes aparcats.
Les obres començaran passada la FM de sant Martí. L’asfaltat general per a tota la intervenció es coordinarà amb les actuacions a via pública ( c/ Mn.Miquel Amorós + Camí del Prat, entre Marquès de Tamarit i Hort de Pau) aplicant, finalment, el préstec d’inversions per valor de 43 mil e..

Vam haver de reclamar els canvis necessaris als ressalts actuals...

En la presentació pel regidor de Serveis de les propostes vam haver d’insistir en els canvis als ressalts actuals, ja que només n’exposava de nous oblidant la revisió dels actuals, alguns tan abruptes pel pendent desproporcionat. La regidora d’Urbanisme reconegué, davant la nostra insistència, les queixes del servei d’ambulàncies a l’hora de superar els obstacles de la gimcana de ressalts. Lògicament l’autora intel·lectual de les transcendentals errades i la sempre a l’aguait de posar-se al davant de queixes dels “veïns del poble” van replicar-nos.
Els nous ressalts s’ubicaran a la tercera fase de Marquès de Tamarit, dos: un a la Via Augusta, a l’alçada del Canal; i el quart previst, a la Ronda d’Altafulla, en començar el seguit de primeres vivendes de protecció social.
De feia setmanes que la proposta d’inversions a via pública havien de ser presentades dins les reunions de Govern. Van ser lliurades a tota la comissió d’Urbanisme, sense complir aquell promès criteri.
Certament, les Comissions d’Hisenda i d’Urbanisme d’aquest octubre ens han desenganyat en dos punts molt sensibles. Comparats amb la crisi dins del PP pel control de Caja Madrid, vivim en una bassa d’oli.

Presentada finalment la proposta d’actuació en reparació de voreres a Baix a Mar i a Dalt el poble:

Al passeig del Fortí, al voral esquerre, tram entre l’entrada a la Vil·la romana Patrimoni de la Humanitat i la cruílla de santa Marta. Al camí de Prat, voral esquerre, tram comprès entre c/ de la Fassina i c/ dels Joncs; continuació entre Joncs i Via Augusta.

En el conjunt d’actuacions, als dos darrers mesos de l’any!, esmerçarem tant aquella inversió a préstec com la partida de via pública, augmentada per ajustar-se a necessitats reals dins el PEI / Pressupost de 2009, encara no executada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.