Altafulla amb tota la il·lusió

26/8/09

Posant cadires, anant de bòlit…

Aquest estiu, amb un servei d’hores extres de brigada lògicament sota mínims, ens ha tocat (amb la meva parella de fet a Cultura i Festes, el fins ara gerent de Cultura i ja des del 17 d’agost amb credencial de regidor, Manel Ciércoles) a sirgar de valent; suant ell les camises i jo els pullovers i sobretot la cansalada de mòrbida qualificació.
Ens hem tornar una autèntics especialistes en arrengleraments de cadires en forma d’hemicicle clàssic a la plaça de l’Església, per a complaure als boi 150 espectadors de mitjana de Concerts i Festival; fins i tot, per donar seient als més de 250 gaudidors del concert de Claudi Arimany amb el quartet acompanyant, vam haver de treure alguns bancs de l’església. També hem matat els abellots atordits que hem pogut; hem regat les flors per reviscolar-les de cara a la Nit de Piano i Poemes i he pogut sentir-me crist traginant dues creus en desmuntar la porta de la tanca de la plaça, de tan hermòs verd carruatges.
El màxim d’estrès l’ha representat aquest cap de setmana 8-9 d’agost, amb concert a la nit plegant cadires i desmuntant passades la una de la matinada; l’endemà, concurs de castells de sorra, i festival d’havaneres, amb amenaça insistent de pluja que es congrià sense precipitar. Sort que les coques de recapta, privilegi de cantaires i d’organització, encara boten per la panxa pensant ja en l’any vinent.
A diferència del primer estiu, que el Jano i menda vam quedar-nos sols en ple frenesí d’activitats, tot el Nou Govern ha seguit treballant aquest agost. Per cert, dels regidors assistents a la plaça de l’església destacar que la regidora d’Aupa ha vingut a tres actes, sempre preciosa i acompanyada del seu marit a fila zero, mentre que l’exalcalde Ferré, potser tan aqueferat en treure un full d’aa cada setmana, no se li ha vist el pel (és un dir).

Fonxo Blanc, PAU.
.
.
.
.
.
Marta Balañá
Exposició Individual
Cos
Museu Altafulla
Inauguració: 26 d'agost, 19:30
26/08 a 6/09

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.