Altafulla amb tota la il·lusió

11/8/09

Èxtasis de manifestacions culturals, festives i esportives

Gran resposta de públic a tots els actes del cap de setmana: quintet de música clàssica, castells de sorra, campionats de vòlei platja espectacularíssims, animació infantil i havaneres. Per arrodonir-ho, als Pallaresos, els nostres Castellers completen diada amb el primer castell de set i també descarregant-hi el pilar de cinc.


L’endemà dilluns, Haendel i Vivaldi per al trio de mezzo (Daniella Pini), flauta i clavicèmbal encetant el nou format de Festival de Veus, dirigit per Claudi Arimany i amb mecenatge de Nadal Almirall.

Tres inauguracions plàstiques a Altafulla aquesta setmana: dimarts, al Fòrum, antològica d’aquarel·les de Fermí Carré; dimecres, composicions fotogràfiques a l’intangibles de la Martí Royo; divendres, 14, mostra de cada component del Cercle Artístic al seu local social de la pallissa de l’era del Senyor.

Dijous 13, al majestuós ponent de fora la Vila Closa retrobem la Fira d’Artesans emmenada per Joan Carnicer i a la nit actuarà a la plaça de l’Església la cantautora bilingüe Sílvia Comes dins el nou Festival de Veus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.