Altafulla amb tota la il·lusió

19/12/08

ABG demana al nostre alcalde que expulsi el nostre regidor del govern

Faltava alguna prova més que demostrés que el Consell de Participació és un contrapoder / màscara d’ABG?
Caldrà recordar que fins que no governà en minoria ABG no l’impulsà; com tampoc els espais municipals per als regidors de l’oposició.
Seguim recordant que en la seva “exposició” aprofitava per desligitimar el pressupost aprovat pel Ple mitjançant una enquesta a partir d’unes gràfiques, intenció que va provocar-ne la retirada, amb document justificatiu per part del nostre regidor responsable d’hisenda.
També hem de fer avinent que introduïa i donà marc teòric a l’”exposició” aquell tríptic encartat a la Plaça del Pou de gener d’enguany. Tríptic que volen canviar la vigent i constitucional Democràcia Representativa per la Participativa va guanyar-se la reprovació de la majoria del Ple, llavors encara a l’oposició.
Declarat no trànsfuga Jano Francino ara toca llançar un nou atac contra el Nou i tan sòlid govern. Govern que hem decidit no emetre / lliurar cap comunicat en resposta al d’ABG: per no entrar en una escalada dialèctica sense final, que deixaria en segon pla la continuada obra de govern. Que estem preparant / negociant amb tota celeritat els projectes, a aprovar per un Ple extraordinari de gener, que sumaran en memòries valorades els 783,4 mil e. del Fons Estatal d’Inversions Locals. L’últim criteri ha hagut de descartar el camp de gespa artificial i es concentra en intervencions de pluvials als carrers Senna i Jaume I de Baix a Mar, en l’hotel d’entitats i l’eixample del cementiri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.