Altafulla amb tota la il·lusió

1/8/08

Per què Jordi Miralles (coordinador d´EuiA / Izquierda Unida) s’entesta a…

L’Agència Catalana de Notícies (ACN) va escampar, el dia 29 de juliol, per totes les redaccions de diaris i mitjans de comunicació aquesta notícia: “El coordinador general d’EuiA demanarà al PSC que exclogui Francino del govern d’Altafulla i que substitueixi l’actual alcalde”. El soci més ínfim del Tripartit exigint al soci principal…
¨¿Tan important era i és l’alcaldia d’ABG (un moviment assembleari, alternatiu; defensor del territori concret: a Altafulla el de les noves classes mitjanes desitjoses d’una vida residencial tranquil·la…) per a l’última organització que a Catalunya es reclama hereva del comunisme (en principi, alliberador d’una classe obrera…; de concepció organitzativa “centralista democràtica”, satanitzador de tot el que faci olor a “liberal”)?
Si ens donem un tomb pel google, arribem a copsar la tremenda importància de Francesc Farré per a EuiA: a la notícia “EuiA s’arrenglera amb Llamazares a les primàries d`IU” . De 3 de novembre de 2007. ((Només cal que crideu al google: “EUiA s’arrenglera…”, i la trobareu en segon lloc))
Se´ns informa que la versió catalana de Izquierda Unida ha recollit 1000 signatures en suport de Gaspar Llamazares com a candidat a la presidència del govern central. Quan classifica els signants estableix tota una gradació de categories:
= A la primera, hi trobem només els “càrrecs públics més rellevants d´EuiA als parlaments i al govern”: en total, 5 personatges: el primer, Jordi Miralles (secretari 3r de la Mesa del Parlament i vicepresident del grup parlamentari d´ICV=EuiA) i el cinquè el director general de Relacions Institucionals, Fèlix Alonso, el en altre temps simpátic i legal fundador d´ABG a Altafulla (company d´agitació nocturna del nostre regidor de PAU, llavors a UPA, denunciant amb pintades la nolegalitat de la nau hípica finalment enderrocada per manament judicial).
= A la segona categoria, consten “els alcaldes i el 90% dels regidors d-EuiA”. En total: dos alcaldes, dos alcaldes i en tota Catalunya, i 9 regidors, 9 regidors a tota Catalunya. Just un equip de futbol… El primer de la llista…: l`alcalde d´Altafulla, Francesc Farré… L`altre alcalde, M.A. Soria, el de Martorelles (que la comparteix).
Demostrant doncs que per a EuiA, Francesc Farré representava el principalíssim alcalde d´EUiA a tota Catalunya. Del llistat de 24 alcaldes d´ICV=EUA=EPM, només dos van signar a les primàries d´Izquierda Unida. Un dels dos…
Ara entenem la contínua intervenció de Jordi Miralles a Altafulla…

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.