Altafulla amb tota la il·lusió

13/8/08

Exposició col•lectiva del Cercle Artístic al seu local social de la pallissa de l’era del Senyor

Per tercer any consecutiu i com a segona exposició de l’any. Oberta des de la tarda del diumenge passat a la del vinent: Especialment per als visitants de la Fira d’Artesans. Exposa peces de gran format de paisatges de Josep Sala, Salvador Andreu; de figuratiu de Ciuró i de colorisme de SAL; un paisatge i flors de Marta Balañá; dos carbons de nus de les models de Cercle, obra de Marcel Socies; dibuix figuratiu realista de Marina Cubells; dues marines amb figura de petit format de Marta Aixó com mostres de l’evolució en l’aprenentage de Griñó, Pepma, Plasín, Montse R., Héctor, Sara Santander i Sílvia López.
També, al Fòrum de la parròquia a la plaça de l’església, podem gaudir del tradicional esplet d’aquarel·les de Fermí Carré (l’autor de Pinzellades).

3 de set dels Castellers d’Altafulla a Perafort

Dissabte a la tarda, a segona ronda; en una diada flanquejada pels Xiquets de Taragona i els dels Serrallo, les colles amb més vincles històrics dels nostres. Hem preguntat per la composició del baixos, el tronc i el pom de dalt i per això la podem esbombar: Marc Rocamora – Terri – Jaume // Benito* – Marc Capdevila – Joan Albert / Albert Asencio – Àlex Cañas – Jose (debutant) / Manolín García – Jordi Vidal – Maria Jesús* // Sílvia – Miki Puerto / Àlex Pérez / Ainoha. * són parella, i l’acotxador és germà de la nena anxaneta del pilar de cinc de Vespella; alçat pels subratllats amb vermell, que no van poder repetir-lo a Perafort a la ronda de pilars.
També vam descarregar el tercer dos de sis i el segon cinc de sis. Llàstima que per ara no tenim colla amb qui compartir l’actuació de la tarda del diumenge 17 d’agost a la plaça del Vents.

Excel·lent coordinació de la regidoria de brigada (Ideal) amb la regidoria de la Vila Closa i el Clos (PAU)

Ens plau de fer-ne l’inventari de les petites millores que li hem tramés a partir de suggeriments de veïns directament afectats o del propi regidor de barri:
- pintar la barana, netejar i aplanar amb grava el mirador del Cantó de la Vila.
- Netejar el mirador del darrera de les cases del carrer Albert Boronat a l’antiga N-340.
- Suprimir la paperera i l’acumulació d’embalums a la casa dels arcs oberts a la cantonada de la Barceloneta, propietat de la germana i el cunyat d’Albert Boronat.
- Esporgar la taca verda i deixar franquícia de pas al carreró de pas entre el c) de sant Martí i la plaça Martí Royo.
Les desagradables acumulacions d’escombraries d’aquest camp de setmana han estat causades per disfuncions de rendiment al canvi de torn, per vacances dels empleats titulars tan avesats, a l’empresa concessionària del servei.
La conducta incívica pel excés de soroll musical provinent dels hostes joves francesos l’Alberg Juvenil la nit de dissabte, que tan afectà la nitidesa de la segona part del concert de la metzzo Mireia Pintó al Festival de Veus, serà degudament reconvinguda ja que els fou denegada la sol·licitud per la nostra policia municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.