Altafulla amb tota la il·lusió

11/6/08

Continuïtat a la política de “sous” de l’equip de govern: Redistribuir sense augments

Apliquem l’acord del primer ple de legislatura, exactament: mantenir la massa salarial heretada, actualitzada per l’IPC.
La distribució de la massa global dins de l’equip de govern s’ajusta al criteri:
Els alcaldes cobren el mateix. Per bé que Farré cotitzava 30 hores i Gené 20. La dedicació real dels Alcaldes és la necessària: variable, farcida de reunions de tardes i vespres, dins i fora d’Altafulla. El seu mòbil sempre ha de respondre.
Els sous dels regidors de govern que al primer govern es repartien en dos nivells (2 de dobles i tres de senzills) doncs al Nou Govern es destinen igualitàriament entre els sis regidors.
Les xifres resultants de la nova redistribució han estat elaborades per intervenció seguint l’acord aprovat pel primer govern pel que fa a massa salarial global i aplicant el nou criteri igualitari de distribució interna entre regidors.
Anirem informant de les retribucions exactes del nostre regidor.
Lamentablement a l’hora de debatre i votar els sous dels equips de govern, tret del regidor Jano Jr i el de PAU, els grups municipals han actuant sense sentit constructiu i de lleialtat als fets objectius aprofitant que encara és un tema tabú apte per a la més fàcil demagògia i acusacions infundades. ABG, CiU i ERC han votat en contra del seu propi acord quan estaven al govern. PSC, AUPA, Ideal i PPC han acceptat l’acord que al seu dia no van votar i tan van criticar. Per bé que cal dir que AUPA, Ideal, PPC dins el Nou Govern no volien retribucions; que de fet, per criteris d’inspecció de Treball, cal aplicar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.