Altafulla amb tota la il·lusió

26/3/08

Signada la Moció de Censura

Avui, a les dues del migdia, els grups fins ara a l’oposició i des de desembre Majoria al Ple (PSC + AUPA + Ideal + PPC + PAU) hem signat la moció de censura, en presència fedatària del secretari municipal. Segurament el proper dilluns 7 d'abril, a les dotze del migdia, s’escaigui el Ple extraordinari de canvi d’alcalde d’Altafulla de la 8ª legislatura.
Hem proposat com a futur alcalde el cap de llista més votat dels signants de la moció de censura, J.Mª Gené, del PSC. Com podem constatar, el grup d’AUPA va reconsiderar el seu últim criteri de petició de dimissió de Farré retornant al seu compromís de dilluns 17 de març.
Jano Francino no participa en el procés de majoria absoluta de regidors del Ple que demana i possibilita el canvi de govern. Per tant, de cap manera pot ser considerat "trànsfuga". Des del dret que atorga la condició "personal" del càrrec de regidor electe va decidir oficialment el passar dissabte 15 de maç constituir-se en grup no adscrit unipersonal. PAU desitgem que al Nou Govern s'incorpori el company del primer govern d'aquesta legislatura amb qui tanta sintonia i complicitat de criteris vam descobrir. PAU vol repetir que va participar activament en la vertebració d’aquell primer govern per atendre a la legitimitat sorgida dels resultats electorals; les dinàmiques de preses de decisions als Plens sobre inversions per al PUOSC i política d’informació i participació, en el decurs de desembre i gener, van anar forjant una nova legitimat que ha anat aplegant els cinc grups signants de la moció de censura: de la Majoria al Ple volem transcendir a una nova Majoria de Govern.

1 comentari:

Anònim ha dit...

"Segurament el proper dilluns 5 de març, a les dotze del migdia, s’escaigui el Ple extraordinari de canvi d’alcalde d’Altafulla de la 8ª legislatura.

Carai, tirem enrere en el temps!

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.