Altafulla amb tota la il·lusió

21/3/08

Últims estertors

Ja tenim la Marisa Méndez-Vigo de primera tinent d'alcalde (Decret 08031900 d'alcaldia, de 19 de març) i els dos "assessors" d'ensenyament i de protecció civil d'ABG (Decrets d'Alcaldia de 3 de març..., el dia hàbil immediatament després del Ple, on l'encara Alcalde negava al futur Alcalde la decissió... que li va faltar temps a decretar unipersonalment)

8 comentaris:

Anònim ha dit...

quina pena d'alcalde, a veure si el podeu fer fora! o que dimiteixi si te dignitat.

Anònim ha dit...

O sigui que si fan per que fan i si no fan per que no fan... Quina pena d'oposició

Anònim ha dit...

Fontxo no siguis ignorant, ja n'hi ha prou. "on l'Alcalde negava la decissió..." mentida.... no va negar la decissió. Va negar el que li van preguntar: Ha nomenat vostè algun assessor? i ell va respondre que no. Perquè efectivament encara no havia nomenat ningú. Les coses clares, si-us-plau una mica més de seny. Prou mentides. Fontxo ja ha arribat la primavera, ves a buscar floretes i disfruta de la vida. Ens faras un favor a tots.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb el comentari d'abans. Ja n'hi ha prou!!!
Fonxo, ho sento molt, però vas perdre la teva oportunitat d'estar al govern.
Respecta el vot d'una majoria més àmplia de la que et va votar i dins de 3 anys... les coses potser canviaran. Anéu contra corrent i la única perjudicada és Altafulla. Ni feu ni deixeu fer...

Anònim ha dit...

PAU em mantingut el nostre propi corrent, la nostra pròpia trajectòria i hem guanyat tots, tots, els acords del Ple: per criteri, per coherència, per argumentació , per pactes.rn
Feia molt dins el govern i m'ho va premiar el butlletí d'ABG amb mala fe, l'encara alcalde amb l'ús sinistre de la Junta de govern fent cas d'una reclamació maliciosa de l'exalcalde Ceperuelo com a administrador de finques.
D'anar contra corrent m'he n'he fet un fart tota la meva vida - com a professor i com a regidor i com a intel·lectual... Molt propi d'un reformador pedagògic, polític i ideològic.


Fonxo Blanc

Anònim ha dit...

Els mestres ja ho tenen això es creuen que tothom els ha d'obeir com alumnes calladets i disciplinats acceptant tot el que ells manen.

Anònim ha dit...

Jo també he estat mestre i és el que té. A l'aula ets el rey tot poderós, però a fora nen és un altra cosa. A veure si te'n adones d'una vegada.

Anònim ha dit...

Perdoneu, sóc Professor. I d'autoritari genys ni mica. De dialèctic fins on arriba la meva reconeguda intel·ligència, prou descompensada pel meu mal geni davant la incultura o, lamentida o l'egoisme.

Fonxo Blanc

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.