Altafulla amb tota la il·lusió

20/2/08

Brillant patronat del regidor Jano Francino Jr.

El passat dijous 14 de febrer un nodrit ordre del dia va fer transparent, com de costum, la darrera tasca de l’esmentat regidor de Turisme. Així va desglossar el pressupot destinat a Fires, al costat dels onze municipis de la Costa Daurada: 6.925 e. per drets de “còrner” / presència a 11 fires, que en tractar-se del primer any vol conèixer de primera mà. Fins ara la seva presència a Londres i a Madrid han suposat unes despeses derivades per transports, dites i allotjaments de 1.600e. i 1.300 e. (regidor i gerent) respectivament. Va especificar que per tal que no sigui embrutat el seu nom que la seva feina de consultor (en representació de 790 hotels, cap d’Altafulla) mai no es barreja amb la de regidor desplaçat a fires.

En l’apartat d’accions efectuades va enumenerar les següents:
(1) la de la web turisme d’Altafulla (http://www.altafulla.cat/);
(2) la de distribució a TGN de fullets de visites guiades a Altafulla que n’ha atret fins a 200 visitants;
(3) la unitat d’acció promocional amb els implicats amb oferta de patrimoni romà i amb especial aliança entre Roda de Berà i Altafulla pera un Pla Estratègic de Dinamització Turística conjunta. 4) Com a novetat a remarcar-ne, el procés de confecció d’un programa de reserves on line (servei ofertat i centralitzat per la Diputació) de places d’hotels i de pisos per al mesos de maig, juny i setembre; aquesta coordinació hotels+ immobiliàries ha nascut i ha tingut el suport mercès al regidor d’Ideal J.MªPérez Roigé, tal i com remarcà el mateix Jano Jr.
5) La negociació amb els comerciants de l’eix dels carrers de Llevant i Mestral s’escaigué el dimarts 12, amb els següents acords, de pura dinàmica de democràcia participativa:
- zona peatonal, cenyida al mes d’agost i de dels 17 a les 22 h. al c) de Llevant i de les 17h. fins a les 2h. de la matinada al de Mestral. Val a dir que el doctrinarisme de la macroregidora i de l’encara alcalde volia que fos també els matins.
- millora de l’enllumenat, de les senyalitzacions dels carrers i del pàrquing i també en la puntualitat de la PM en els tancamentsde carrers. També en la recollida de cartrons i d’escombries als llocs cèntrics de Baix a Mar.
- Retorn a l’ubicació acostumada de la xurreria, i també dels “cavallitos” (tot i fer perdre 6 places de pàrquing)
6) Creació del programa de ràdio ( a la municipal 107,4 FM) de 8’ de durada “Racons d’Altafulla”.
7) tancament de l’acord de col•laboració amb ATECA: 10 mil e. per al trenet turístic + 15 mil per altres activitats.
8) convocatòria de la plaça de substitució de la guia turística (Dolors) de la plaça dels Vents
9) cicle de conferències i xerrades
Referent als usos de la platja durant de l’estiu anuncià que seran dictaminats per la propera comissió d’urbanisme. Informà del canvi de proveïdor en la instal•lació de les boies del balissament dels canal d’entrades i sortides del Marítim i del servei de salvament. Posat en contacte amb el cap de costes (encara de Foment) li fou comunicat que els mesos d’abril i de maig rehabilitaran les sorres endutes per les llevantades, assenyalant el membre del Patronat de Turisme ( i nou representant al de MMCC) que alhoraés gerent del club Marítim que caldria evitar que els trasllats des de les acumulades a la nova platja de l’Espigó, sota la roca de Gaià, no produïssin desnivells que l’entollen, minvant-ne la qualitat d’ús.
L’únic regidor no ponent del govern en minoria assistent fou el representant d’ERC.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

si senyor, el millor regidor que ha tingut Pau en aquet començament de legislatura es el Jano Jr.
Llàstima que no es presentes d'un començament amb vosaltres, no hagues confós i enganyat a gran part d'altafulla.

Ànim Fontxo, ja casi tenim l'anarkia al poble (amb k, com t'agada), ja et falta poc!!!

Anònim ha dit...

a la persona que ha escrit aquest comentari, millor que contrastis be las tevas fonts d´informació, encara que signant un comentari com aquest amb un anomin no mereixes cap credibilitat, ni a mi, ni a la resta del poble,.. la gent adulta, valenta i responsable, dona la cara. encara que per el comentari puc entreveure qui ets, et recordaré que estic al govern amb ABG, i que precisament uns del problemas que hem tingut aquest començament de legislatura es el caracter de personas com tu, que ni molt menys s´estimen el poble mes que a ells mateixos, i si no, ja saps, com las personas decents, quent es te alguna pregunta es fa a cara descuberta, algo que tu fa molt, molt de temps que no fas..

pero, no val pena, com ja he dit abans, no dones la talla..

quedo a la teva disposició, sempre que tinguis una mica mes de respecte i et vagis amb acusacions com aquesta a cara descuberta, no amb anómins...

Cordialment.

Alejandro Francino

Anònim ha dit...

no Jano, no soc femella ni vaig a l'equip amb tu, ni d'un començament.

a mes de les teues cavories i enfrontaments n'estem assabentats la major part del poble, gracies a San miguel.

Anònim ha dit...

jo no he dit que siguis femellaen cap moment.... pero no vull jugar al "gato i al ratón", si tens alguna pregunta.. ja saps, directament, com las persones. i si us plau, deixar de escudar-te amb la resta del gent del poble, que ells tenem la seva propia veu.

Las meves covories i enfrontaments només els se jo de primera mà, i ja esta.

Gràcies.

Alejandro Francino

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.