Altafulla amb tota la il·lusió

14/12/07

Junta de govern de 4 de desembre: la rehabilitació del camp de futbol

Rebuda l’acta, vet ací que a la pàgina 1-12 llegim: “El Sr.Alcalde informa que ha rebut a representants de l’empresa Acomolgo, que és la que porta a terme les obres d’arranjament del camp de futbol de El Catllar, als efectes de mirar de solucionar els actuals problemes del camp de futbol municipal, posant de manifest als membres de la Junta de Govern Local que han anat in situ al camp de futbol per veure les instal·lacions i quina seria la millor de les intervencions possibles (per tant, Alasà no és el nou regidor d’esports, sinó l’Alcalde, qui dirigeix les operacions. De fet des de la llarga trucada al president del club immediatament després del ple de setembre, Farré (i ABG) ja havia treballat en aquesta línia, tenint el regidor d’esports com a comparsa i nosa, rival a batre, des del seu butlletí, amb falsedats). Continua el Sr. Alcalde informant que han de procedir a realitzar un aixecament topogràfic i, a partir d’aquí, podran disposar del corresponent pressupost per a la realització de l’obra (el nostre regidor al govern, responsable d’esports, ja disposava del topogràfic i del pressupost de moviment de terres per valor de 80 mil e + regs a finals de juliol. L’agost vam saber que per a la gespa artificial no calia moure terres. El reg per a terra no serviria per a gespa artificial. D’acord amb el llavors regidors d’esports i el club de Roda de Berà, gastaven el doble d’aigua amb el camp de terra que amb el camp de gespa de Mondo s.l.)

Continua el Sr.Alcalde manifestant que el sistema de finançament seria el mateix que s’havia plantejat per a la instal·lació de la gespa artificial (quin oportunisme i quin cinisme, Farré, oi?).
En definitiva model de finançament tipus Roda i camp tipus El Catllar. Però a Roda portava la gestió política el regidor d’Esports, no l’Alcalde. El Catllar és un poblet al costat del potencial global d’Altafulla. Però cada equip de govern vola a l’alçada de la qual és capaç: l’actual, en minoria, com les gallines; sense ni visió ni coratge. I com es confirma el lapsus de la regidora d’urbanisme a una comissió –“el govern d’ABG”. No se’n sortiran!!

¿Tindrem el camp de gespa artificial, per acord d’un nou govern i amb nous alcaldes (succesius)?

Fonxo Blanc / Regidor d’Esports de mitjans de juny a finals novembre de 2007

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.