Altafulla amb tota la il·lusió

21/11/07

A l’atenció de l’actual alcalde d’Altafulla,

L’equip de PAU al govern exigeix la dimissió de l’alcalde Francesc Farré

El darrer butlletí d’ABG, seguint la línia de l’anterior, calumnia el nostre regidor al govern. En aquesta darrera ocasió fent servir la pròpia Junta de Govern. Fins aquí podíem arribar: ens sembla una instrumentalització sinistra de la Junta de Govern. I més en el marc de les festes de sant Martí, on les nostres regidories han demostrat la seva empenta organitzativa*, aportant dues inauguracions a l’obra del govern presidit per l’alcalde Francesc Farré.

Durant la negociació de les inversions a préstec del pressupost de 2008, amb evident mala fe, va aposar la finalització d’obres d’enllumenats amb la millora de patrimoni de l’únic actiu històric esportiu de l’ajuntament. Ja que ABG ens presenta un projecte d’inversions on els enllumenats pugen el 43% i, en lloc del 68 mil euros per al primer venciment del decenni del possible conveni Ple-Club, proposa fins a 90 mil euros per evitar inundacions, actuació que no considerem de cap manera prioritària sinó molt magnifcada.

Entenem i manifestem que l’acumulació d’aquestes actituds contradiu amb tanta evidència l’esperit i praxis de govern de coalició que no tenim altra mesura de reacció que l’esmentada exigència de dimissió.

Signen: Francesc Blanc, Jano Francino Murgadas, Adolfo Gómez Papí, Montse Gris

Altafulla, 20 de novembre de 2007


(*) Què estem aportant al govern de coalició:

A) Al Pacte de Canvi i Progrés vam fer totes les cessions per tal que quallés el més aviat possible: sense cap regidoria de pes polític (personal, urbanisme, hisenda) i amb la tinència d’alcaldia a partir amb ERC.
B) Al Patronat de Cultura, per cohesionar millor els components del govern vam trenar amb CiU – la frontissa de tots pactes – una aliança amb la gerència d’Olga Arnau (CiU), mentre que Adolfo G. Papí (PAU) col·laboraria estretament amb el 2n tinent d’alcalde, Juan A. Spuch, al Consell de Benestar Social.
C) Als Plens el nostre regidor, Fonxo Blanc, ha exercit el suport argumental als companys regidors de govern sempre que ha calgut i se n’ha ensortit (ordenances fiscals, modificació del projecte del segon tram de Marquès de Tamarit / Migdia, atacs al regidor Spuch, etc)
D) Aquest bloc informatiu ha anat explicant l’obra de govern de coalició i ha aplicat la transparència radical en les xifres d’esports, festes i cultura. Dinamitzant-ne els Patronats, amb més frequència de reunions i amb total igualtat d’informació entre els seus membres.
E) El Patronat d’Esports amb Jano Francino Murgadas com a gerent ha format un equip permanent de treball. Vam fer venir a l’arquitecte del projecte i execució de pavelló per demanar-li tota la informació i resoldre totes les qüestions possibles. El nostre regidor ha convocat totes les reunions i més per donar tot el suport al Club de Futbol: per assolir el conveni amb el Ple que faci possible el camp de gespa artificial. Hem decidit l’arranjament de les dutxes dels vestuaris de l’Estadi Joan Pijuan; l’habilitació per a les hores de gimnàs dels dos grups de 1r d’ESO; la instal·lació d’equipaments i la cura de les activitats esportives d’estiu. Sempre que podem assistim als partits de competició per donar suport i caliu als clubs de futbol altafullencs. La Sala de Plens va acolllir una reunió formal de la junta de la Federació Catalana d'Handbol on exerceix el gerent Francino.
F) Des del Patronat de Cultura hem vetllat per l’acabament i millora de la segona fase de la seu dels Castellers d’Altafulla a l’era de l’Yxart. Hem decidit la renovació del mobiliari de la Biblioteca i la instal·lació del dipòsit de llibres: inauguracions d’aquesta Festa Major de sant Martí. Hem asumit la gestió del pagaments pendents heredats. Hem tingut cura dels actes culturals i festius d’estiu i de les dues FM ( l’àmbit específic de Festes assumit per la gerent de CiU amb perfecte harmonia i coordinació). Hem pressupostat l'inici de funcionament de l'Escola de Teatre i de l'Escola de Plàstica.
G) Per Nadal esperem inaugurar el Museu Etnogràfic a la pallissa de l’era del Senyor. Hem decidit que el treballador municipal Vador Gatell s’hi dediqui exclusivament.
H) Com a regidor de barri, el nostre regidor ha procurat vehicular les reivindicacions – la majoria pendents de resoldre però plantejades – i procurar que cap iniciativa econòmica legítima restés indefensa davant queixes distorsionades.
I) Hem participat puntualment a tots els debats plurals a l’emissora municipal i en el lliurament d’articles i informacions de les regidoris pròpies al butlletí la Plaça el Pou.

Fonxo Blanc i Canyelles
President dels Patronats d'Esports i de Cultura
Regidor de Barri de la Vila Closa i del Clos.
Altafulla, 20 de novembre de 2007

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sembla ser que els butlletins d'ABG comencen a ser famosos per les calúmnies i insults.
El fet de governar els dona la llibertat de dir el que vulguin ? Insultar a entitats com van fer en el núm. 68 ? Penso que qui fa el butlletí no sap mesurar l'humor amb l'insult. Llàstima.

Temps al temps. Paciència. Tot arriba.

Toni Rodriguez.

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.