Altafulla amb tota la il·lusió

24/11/07

ABG destitueix fulminantment el regidor de PAU

PAU estàvem il·lusionats amb aquest nou govern, de progrés i, a més, de coalició, que representava un canvi de trajectòria dels últims governs municipals. Confiàvem que hi hauria més coses que ens mantindrien junts que entrebancs per separar-nos. I així va ser de bon principi: juntes de Govern intenses i profitoses amb “bon rotllo.”

Crèiem que govern de coalició volia dir que no governa un partit concret, sinó 4 en aquest cas. Per suposat, ABG amb més pes però sense governar en solitari. Però ens hem adonat que la idea d’ABG era una altra. Han cercat el suport dels altres regidors per als projectes que el interessaven, (i, per cert, en general l’han obtingut), però no han actuat així quan el projecte era d’un altre regidor.

ABG va decidir de seguida que el camp de gespa artificial no es faria. I ho va decidir abans de rebre cap informe definitiu. I, com que senten que el govern és seu, van posar en marxa una campanya pública contra el nostre regidor. Primer, insinuacions del Fèlix Alonso a la Plaça del Pou dient que l’única taca del govern eren les formes d’algun regidor. A la web del seu partit, va insistir. Durant un Ple, l’alcalde va contestar a una pregunta sobre el camp de gespa ignorant el nostre regidor (tan fàcil hauria estat dir que el projecte estava damunt la taula per ser debatut pel Govern!). Després, al butlletí d’ABG, insinuant que l’interés del nostre regidor pel camp de gespa amagava quelcom poc clar (“ha canviat d’opinió després de consultat a diferents empreses”). Fins aquest moment, les nostres respostes van ser particulars. Només ens hem queixat a ABG.

2 representants de PAU vam tenir una negociació amb els caps de llista del altres 3 partits al Govern pel tema del camp de gespa. Ens van inundar a números totalment pessimistes per als pressupostos de 2008, 2009 i 2010, concloent que si es feia el camp de gespa no es podria fer l’enllumenament de Baix a mar. Lògicament, vam renunciar al projecte. Però és clar que el nostre regidor continuava fent nosa. I ABG es va comportat com a oposició d’un regidor del Govern de coalició, tensant més la corda, publicant una altra calúmnia.

Ens van manipular. Durant la negociació, el Butlletí ja estava redactat i, per tant, Francesc Ferré el coneixia. Després, vam comprovar que l'elecció real era entre el camp de gespa i les obres per al pàrking de l’estació de RENFE i/o per evitar inundacions a Baix a mar, dos projectes cars d’ABG. Tan difícil era negociar amb les cartes damunt la taula? Calia enganyar-nos?

El que Francesc Ferré i ABG han fet és una deslleialtat. Aquest comportament trenca l’esperit d’un govern de coalició. Per això vam demanar-ne la dimissió.

La raó de la destitució: que la petició de dimissió comporta un incompliment del pacte suscrit.

No havíem negociat ni amb CiU, ni ERC ni amb cap altre partit per tal de trencar el govern. Esperàvem que amb aquest cop de puny a la taula les coses es podrien reconduir. Creiem que rebríem alguna disculpa. I esperàvem no trobar-nos sols. No ha estat així. Creiem que el Govern actual, que queda en minoria, trobarà a faltar a l’únic regidor amb experiència de govern.

PAU mantindrà la il·lusió i la coherència i tindrà un paper molt actiu al Ple per demostrar la seva qualitat i entusiasme i per tornar al Govern Municipal.
Adolfo Gómez Papí
Portantveu de PAU
Altafulla, 24 de novembre de 2007

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Com sempre ABG a la seva,
ara és hora de lluitar per tal que el poble (que molts ja s'han donat compte) sàpiga el mal que fan a la gent que no és afí a ells.
A per totes! i ànims Fontxo, "que son pocos y cobardes!"

Anònim ha dit...

ànim Fontxo, que s'han cregut

Anònim ha dit...

amb lo intel.ligent que s'et supossa fontxo..., com has caigut al parany....

Anònim ha dit...

El butlletí d'ABG comença a fer pudor. Mentre estan negociant, ja tenen el butlletí redactat ? Això hem sona.

Amb nosaltres van fer una cosa semblant, el diumenge van tenir la reunió al camp amb bones paraules, y el dilluns publicaven el núm 68 del butlletí on deixava al C.E. Altafulla com uns 'bojos malgastadors' comparant-nos a ciclistes que demanaven GPS en un còmic/caricatura amb molt mala baba ( la reunió no hagués sigut la mateixa d'haver vist abans el butlletí, això ho puc assegurar ).
En aquella reunió ens van dir que al febrer Altafulla tindria camp de futbol en condicions ( terreny de sauló i reg ). Bé, per ara mantenim l'esperança de la paraula donada.

I ara amb caràcter personal, m'agradaria que se sabés que estava al 100% amb el Fontxo en el projecte de la rehabilitació de l'Estadi Municipal. Hem sento orgullós de la lluita i del treball del Fontxo mirant de fer que l'Estadi Municipal fos com ha de ser, i no el que és ara.

Toni Rodriguez.

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.