Altafulla amb tota la il·lusió

29/10/07

Postura de PAU amb el camp de gespa artificial

Molta gent s’ha agafat a la idea de que la instal·lació de gespa artificial al camp de futbol no és un tema prioritari per a Altafulla. Des d’aquest punt de vista, són molt poques les coses realment prioritàries que es poden fer. Els arguments que ens han portat a proposar la gespa artificial han estat els següents:

1) El Camp de Futbol és Municipal. Correspon, doncs, al Consistori mantenir-lo en perfectes condicions per a la pràctica del futbol.
2) Com que no ha estat mai un tema prioritari per a cap consistori, l’estat del camp de futbol és lamentable. Això fa que sigui més probable lesionar-se.
3) El plantejament original va ser l’arranjament i deixar-lo com a camp de terra.
4) La instal·lació de gespa artificial aprofitava el desnivell actual de camp, el que suposava un estalvi inicial gens desdenyable.
5) Seguint el model posat en pràctica a Roda, el préstec a través del Club de Futbol fa que la despesa per al Consistori sigui només d’un 1% del pressupost anual i que aquest tipus de préstec (a través d’una altra entitat) sigui només possible per a aquest fi.
6) L’ubicació del camp de futbol, al costat del nou IES, fa que els nens i les nenes puguin gaudir-ne. Altres clubs estarien interessat en fer la pretemporada a Altafulla si el camp fos de gespa artificial.
7) Gastar l’1% del pressupost municipal en el camp de gespa fa que algun projecte realment prioritari no es pugui portar a terme?

Adolfo Gómez Papí
Portantveu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.