Altafulla amb tota la il·lusió

16/10/07

Governar amb coratge: Assumir l’actualització d’impostos i taxes

Patronat d’Ensenyament:

a) Transport batxillers: presenta aquest greu desequilibri: pràcticament subvencionem amb mil euros cada jove, ja que el dèficit del servei d’autobús arriba al 22 mil euros (despesa de 27 mil i ingresssos de només 5 mil).

Per tant, pugem la mesada de 49,30 a 60 euros. Amb un descompte del 20% per a famílies nombroses

b) El transport adaptat esdevé gratuït. Exigirem als ajuntaments amb qui el compartim que paguin el cost unitari real de cadascun dels seus convilatans necessitats i usuaris del servei.

c) Jardí d’Infància : el dèficit de funcionament actual és de 180,5 mil euros (segons la regidora 200 e. / nen mensuals).

Per corregir-lo pugem el 20% la matrícula: de 104 a 125 e. La quota mensual, l’horari de migdia i les fraccions, el menjador i els serveis esporàdics els actualitzem al mínim 3%. Al debat al Patronat, la queixa per l’augment de 21 e. de la matrícula fou argumentat per la pujada de les despeses corrents de personal i de manteniment; i perquè l’any passat només van pujar matrícula i quotes un rutinari 3%.

d) Escola de Música: el déficit del curs passat fou de 49 mil e. Cal reduir-lo pujant matriculació i quota mensual al moderat 3% i al 5% per als distints instruments.

e) Escola d’Adults: el desequilibri fou de 6.280 e. Mantenim iguals les tarifes als cursos bàsics de català i d’informàtica; per a la resta, un moderat 5% d’augment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.