Altafulla amb tota la il·lusió

6/8/07

Espectacular VI Cantada d’havaneres

L’indret tan ben triat, dins de l’arc de la badia natural del Fortí, completat amb l’espectacle de gavines lluminoses i escenari amb gran retolació “Havaneres a Altafulla”, va atraure una gernació asseguda amb cadires públiques o particulars o en plena sorra que va seguir les actuacions dels quatre grups presentats per Pep Suñé.

Fins a 8 caixes de rom van cremar-se acomboiats per Vador Gatell per a la degustació dels espectadors que fins i tot van esgotar-ne la primera tongada.

Impecable la coordinació organitzativa de Josep Maria Bellido, l’autèntica alma mater de l’esdeveniment. Enguany l’havanera estrenada pel grup Vent Fort de l’Hospitalet de l’Infant intitulada La barca de Baltasar porta l’empremta de la seva inspiració poètica.

L’anual homenatge ha reconegut la compositora d’havaneres Mar Gómez Vieites.

L’ordre d’actuació fou, a la primera part, Olla Barrejada de la Secuita i Trams de Valls – que també hi aportà el muntatge de llums i megafonia; a la segona part, els altafullencs d’Aires del Tarragonès i els ja esmentats.

L’esdeviment ha suposat una despesa d’uns 6 mil euros – mil dels quals per a la impressió dels magnífics cartells, obra de Fermí Carré.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.