Altafulla amb tota la il·lusió

24/7/07

Noticiari del cap de setmana 21-22 de juliol

Cultura: dissabte, 21:
Fins a 111 entrades venudes per al concert de tangos del duet italià Gianpaolo Bandini (guitarra) i Cesare Chiacchiaretta (acordió / bandoneó). Com que el seu catxet artístic és de 3 mil euros i els ingressos per entrades en sumen 1.615 e. , bé podem dir que s’han guanyat de tornar a l’escenari de la plaça de l’Església. Les seves interpretacions, especialment de peces d’Astor Piazzola, sentides i virtuoses, molt aplaudides sincerament pels qui els hem descobert.

Esports: diumenge, 22:
L’equip Promocions Cairat, patrocinat pel fuster i promotor Joan Carreño i vetllat pel seu fill Raül, guanya les 24 hores de futbol sala. Els jugadors provenen majoritàriament de la Selva del Camp.
Els finalistes foren uns campistes al Quijote jugadors de Terrassa, que alineà el considerat millor jugador de la final Víctor (nº16).
Els dos semifinalistes sí que van ser altafullencs: per al tercer lloc els joves d’Hnos. Correa (Albertito, Alberto i Raül Correa, Marc Vidal, Jordi Torres Algado, J.M.Pinto, etc) van guanyar els sèniors de Máquinas Tudela (Àlex Cañas, germans Tudela; i els jugadors del primer equip Abel, Deco, Dani).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.