Altafulla amb tota la il·lusió

7/6/07

"Moltes felicitats...i ara, a treballar"

Amb aquestes paraules, rebudes per correu el dia 29 de maig, queda expressat el nostre ànim i perspectives de futur. Estem contents d'haver pogut entrar a l'Ajuntament, on PAU aspirem a participar al govern.
Som 155 els convilatans que compartim el projecte tan detallat en la nosta campanya electoral. Pel que fa al nostre plantejament de pactes per al govern de la legislatura, d'entrada proposem:
a) Alcaldia durant tots els quatre anys del cap de la llista guanyadora: Francesc Ferré d'ABG.
b) Govern estable a quatre bandes i d'alternança de govern. Per tant amb ABG+ERC+CiU+ PAU.
c) Hem rebutjat, i ens han indignat, les insinuacions de trair el manament de la sobirania popular a iniciativa de PP+Ideal+AUPA. Ràpidament abortada per la coherent actitud de CiU.
d) Aspirem dins el govern a tenir responsabilitats directes en algunes de les set il·lusions que ens comprometen: "serem motor kultural del Baix Gaià", "Millorarem el paisatge arquitectònic i el patrimoni natural", "Foment del Voluntariat de suport a les persones", "Regidoria d'atenció a les reclamacions de serveis". Pactarem la "Participació ciutadana als consells i Patronats" i a Urbanisme, l'"Aplicació rigorosa del POUM" i en polítiques socials "30% del sòl urbanitzable per a habitatge públic".

2 comentaris:

Anònim ha dit...

FElicitats Fontxo i companya, per fer comptes clars.
En son pocs que puguin anar amb el cap alt amb la financiació, i que puguin fer contes clares sense veure's compromessos amb l'origen dels diners.salut

Anònim ha dit...

Benvolgut Fontxo.

recordem que el Sr. Mas va guanyar en vots i diputats les darrers eleccions.

Ho dic per que a Altafulla sembla que passarà el mateix

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.