Altafulla amb tota la il·lusió

11/6/07

Estem construint el nou govern!

El cap de setmana ha estat mogudet. Cada bloc ha jugat les seves cartes. Nosaltres ens hem ensortit d'incorporar al govern d'alcaldia de Francesc Farré d'ABG tant CiU com ERC; així doncs estem a punt de pactar un govern altafullenc estable i d'alternança ABG+CiU+ERC+PAU. Ens en felicitem. Els sis regidors conjugarem il·lusió, experiència i noves o renovades ganes de treballar pels interessos generals dels altafullencs.
Tal i com anunciàvem CiU d'Altafulla ha exercit la "doble clau" en el procés de configuració dels pactes postelectorals: ha avortat l'operació de conservadors i populistes que donaven en safata els seus regidors a l'alcaldable del PSC oficial, que prou cofoi que n'estava. Increïble però exacte.
L'estabilitat i l'alternança hem guanyat. Sumem sis regidors / majoria absoluta al Ple i freguem la meitat dels vots, sumant-ne el 47,3%. Per segona vegada les eleccions municipals porten a l'alternança genuïnament democràtica al nostre Ajuntament (el 1999 i ara el 2007).
Seguirem informant... quan programa, mesures i organigrama del nou govern acabem de consensuar.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Benvolgut Francesc (Fontxo)

Us fem arribar via blog part del que hem publicat avui a altafullaconfidencial@mail.com

"Des d'Altafulla Confidencial ens adrecem als regidors electes i propers responsables de l'Ajuntament per tal que ens facin arribar si ho creuen oportú les seves propostes i línies de treball per als propers anys. Poden fer-nos arribar els seus escrits a altafullaconfidencial@gmail.com , seran publicats si és el cas per estricte ordre d'arribada i a partir del dilluns proper."

Salutacions i ara a fer bona feina que ens cal a tots/tes els/les altafullencs/ques

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.