Altafulla amb tota la il·lusió

13/6/07

Esquema de govern molt satisfactori

Pel pacte de govern finalment triomfant (ABG + CiU+ERC+PAU) ja vam establir vincles telefònics des de l'endemà mateix de les eleccions; i també, quan ja s'anava configurant, vam proposar una matriu de distribució de regidories.
Com que assolir aquest govern estable i d'alternança era la nostra gran prioritat i somni, per la nostra part vam demanar només uns mínims i sobretot ens vam posar en la pell de CiU i ERC, intuint les àrees que els feia il·lusió tirar endavant i amb pes polític dins el conjunt del govern.
Els nostres mínims exactament són els que hem pactat conjuntament: Cultura - amb patrimoni de la Vila Closa i la vil.la dels Munts - i Esports. Hem ofert la gerència de Cultura a la nº2 de CiU, la professora Olga Arnau i tenim la seguretat que el nostre portanveu, el Dr. Adolfo Gómez Papi, en serà el gerent de l'àea del seu company i amic el també Dr. Juan Spuch. Així contribuïm a trenar, a cohesionar encara millor el nou govern.
Ens complau l'empenta i il·lusió dels nous regidors de govern de CiU i d'ERC gràcies als quals ha estat possible l'estabilitat de 6 regidors i l'alternança. Amb la incorporació de J.M Alasà al govern altafullenc, després de dues legislatures d'oposició molt constructiva i argumentada; CiU retorna al govern amb una llista renovada i pacificada internament.
Com ja hem informat, quan aquest dissabte al migdia elegim alcalde el cap de llista d'ABG, el periodista de RNE Francesc Farré, per segona vegada des del restabliment de la democràcia municipal el Ple d'Altafulla viurà una alternança de govern. Tant en la de 1999 com en la d'aquest 2007 el nostre cap de llista, el veterà socialista català Fonxo Blanc, hi participa.
Francesc Farré reprèn les alcaldies de les esquerres a Altafulla. Ja que hem de recordar que de 1934 a 1937 en fou Lluís Punsoda, com a Republicà Federal i durant el període de guerra com ERC; mobilitzat el succeí J.M Maymó Bosch, també d'ERC fins l'entrada del Alzamiento el dia de sant Antoni Abad de 1939.

Altafulla, sant Antoni de Pàdua 2007

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Fonxo, me gustaria saber 2 cosas.
1ª Para tí, la opsición constructiva del Sr. Alasà es abstenerse en la amplia mayoria de las votaciones.
2ª Que opinaran desde CIU cuando lean que su partido en Altafulla forma parte (según tus palabras) de un gobierno de izquierdas.

Anònim ha dit...

El 1993-96 CiU féu president del govern Felipe,socialista.
El 1996-2000, Aznar: pacte del Majèstic.
Ara, a Altafulla un alcalde d'esquerres - d'Iniciativa.
Comú denominador: contribuir a l'estabilitat fent costat el guanyador de les eleccions, que no havia tancat portes prèvies als pactes.

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.