Altafulla amb tota la il·lusió

8/5/07

2. Serem motor kultural del Baix Gaià

2.l- Recuperar la vitalitat del Patronat de Cultura del període 1999-2003, amb les reunions mensuals de coordinació de les iniciatives dels regidors, de les entitats i de les 3 personalitats escollides. Incorporant-hi l’organització dels cicles festius tradicionals (FMs, Reis, Carnaval) i nous (Camí de la Creu, Nit de Bruixes, Fira d’Artesans). Caldrà dir-ne Patronat de Cultura i Tradicions.

2.2.- Vetllar per l’edificació definitiva del nou IES per al curs 2008-2009. En proposem el nom de “Dr. Joaquim Balcells”, enterrat a la capella del nostre Cementiri que fou del Consell de Cultura de la Generalitat i del Patronat de la Universitat Autònoma del període republicà

2.3.- A l’organització de la FM de sant Martí incorporació decisiva de totes les entitats a la programació i de la joventut del poble en la participació.

2.4.- Restaurar les conferències i exposicions de convilatans i els petits concerts.

2.5.- Fundar i nodrir l’Escola de Plàstica i Teatre per a infants i joves. Habilitació de l’escenari de la Violeta.

2.6.- Convertir el passatge de Santa Teresa en sala d’Exposicions, amb el nom Pintor Josep Sala i Llorens. I el Museu de l’era del Senyor d’Etnografia i de la Vila Closa.

2.7.- Ampliar la Biblioteca al conjunt de les antigues Escoles Teresa Manero, adequant-ne l’oferta a la legislació vigent per a municipis de 5.000 habitants.

2.8.- Dotar l’Ateneu de Dones i la Penya Ciclista locals definitius a les plantes a peu de carrer dels espais de noves construccions de promoció pública.

2.9.- Rehabilitació de la pallissa de l’era de l’Hospital com a espai de cultura i especialment com seu social del Centre d’Estudis d’Altafulla.

2.10.-L’espai públic dels “Alemanys” al Canyadell esdevindrà Centre Cívic i hotel d’entitats.

2.11.- Promoure la celebració de jornades professionals i universitàries a Altafulla

2.12.- Dins la memòria històrica de la legislatura 2007-2011: celebrar el novembre de 2007 els 50 anys de les antigues Escoles Teresa Manero. El gener de 2009, després de 70 anys, restituir el multisecular nom de carrer de l’Hostal.

2.13.- El Patronat d’Esport oferirà a les AMPEs dels tres centres educatius d’Altafulla els monitors dels distints esports suficientment demanats. S’hi desenvoluparan els talents individuals / col·lectius que seran canalitzats cap els clubs existents o a fundar. Se’ls formarà vers a «guanyar, però no a qualsevol preu».

2.14.- Col·laborar amb tot el suport institucional el 1r Camp de futbol sala d’Altafulla de 6 a 13 anys.

2.15.- Convertir el nou pavelló del Roquissar en un escenari d’esdeveniments poliesportius d’àmbits territorials diversos.

2.16.- Popularitzar la Pujada de Baltasar Rabassa de cada Onze de setembre. Restaurar-la Milla del Passeig de cada tercer diumenge d’agost

2.17.- Rehabilitació del terreny de joc del camp de futbol Municipal Joan Pijoan

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.