Altafulla amb tota la il·lusió

8/5/07

1. Participació ciutadana als Consells i Patronats

1.1.- Elaborar una exhaustiva pàgina web on constin sempre actualitzats:

(a) Acords de les comissions d’Urbanisme, d’Hisenda, de la Junta de Seguretat; dels Patronats d’Ensenyament, Comunicació, Cultura i Tradicions, Esports i Turisme; del Consell de Benestar Social.

(b) Pressupostos: estat de liquidació trimestral per partides explícites; seguiment dels ritmes d’execució de les inversions previstes.

(c) Els indicadors de sostenibilitat de la rodalia (superfície verda per habitant, qualitat de l’aire, consum d’aigua per habitant, generació de residus sòlids i llur recollida selectiva, consum d’energies renovables)

1.2- Els Patronats d’Ensenyament, Cultura i Tradicions, Comunicació, Esports i Turisme / Promoció Econòmica amb les seves reunions mensuals han de canalitzar la participació formal ja que hi han de ser presents els representants de cadascuna de les entitats de cada sector; totes.

1.3.- Mantenir la participació ciutadana al final de tot Ple Municipal, sumant-hi els de caràcter Extraordinari.

1.4.- Dividir Altafulla en 11 petits districtes (Vila Closa; Baix a Mar; sant Antoni; El Clos- La Portalada; La Pedrera; Brises del Mar; l’Hort de Pau; el Safranars; el Roquissar; La Vinya Gran, Les Esplanes) amb consells consultius de veïns que mensualment es reuniran amb l’equip político-tècnic que calgui, segons els problemes a resoldre i en el lloc escaient per a adonar-se’n.

1.5.- Locals cívics a Baix a Mar i a Brises del Mar

1.6.- Distribuir les funcions del regidors del Ple en tres esferes: del nucli de govern (hisenda, urbanisme, personal, seguretat), de serveis ( Ensenyament, Cultura i Tradicions, Turisme / Promoció Econòmica, Esports) i de comissionats permanents o puntuals. Que tota il·lusió i capacitat dels regidors o regidores electes tingui oportunitat de manifestar-se en les millores d’actuacions o en les resolucions de problemes, tant els de competència directa municipal definits per l’art.84 del nou Estatut.

1.7.- En les qüestions d’àmbit de la Generalitat, de l’Estat o de la UE, l’Alcaldia i el Ple sempre actuarà com a reivindicador i interlocutor en ensenyament, sanitat, seguretat, obres públiques, etc.

1.8.- Altafulla ràdio 107,4 FM amb l’expressió regular de l’Alcalde i també dels regidors de govern i de serveis o a l’oposició.

1.9.- Coordinar les programacions dels Patronats de Cultura i Tradicions, d’Esports i de Turisme per millorar-ne les participacions per als convilatans i les ofertes per als visitants.

1.10.- L’obra i realitzacions i funcionament del Patronat d’Ensenyament – Llars d’Infants, Escola de Música i Escola d’Adults – serà continuada i si cal perfeccionada. Restarà alliberat de la gestió econòmica que serà incorporada als capítols del pressupost general.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.