Altafulla amb tota la il·lusió

27/8/12

El concert del Voces 8 anglesos


El concert del Voces 8 anglesos – dues sopranos, dos contra tenors, dos tenors, un baríton i un baix – aplega una entrada no vista en molts i molts anys. S’escaigué en un feiner dimarts, sense altres ofertes com en caps de setmana, i atrets per la virtuoses i un mica mòniques versions de temes molt coneguts (Gershwin, Nat King Cole, espiritual negre i especialment Elvis i Bono) que van farcir l’autèntica música clàssica de W.Byrd, P.Passereau i J.S.Bach. La riuada de públic reclamà treure deu bancs de la rehabilitada església...
Aquest disssabte, el piano a quatre mans de Carles Llama i Sofia Cabruja en culmina el cicle. A la primera part interpretaran J.Brahms i Camille Saint-Säens i a la segona la suite espanyola d’Isaac Albéniz i dues dances de la Vida breve de M. de Falla.
L’alcalde ens respon favorablement a tres peticions: indicadors d’accés a platges a la sortida del camp de concentració de cotxes de RENFE; retirada dels rètols d’oficina de turisme i d’ocupació als antics locals de marquès de Tamarit; publicar al web municipal tots els acords de Comissions, Plens i Junta de Govern.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.