Altafulla amb tota la il·lusió

31/8/12

Carta de FM a l’alcalde Fèlix...


 L’esperit de FM i, en el cas de la nostra, la coincidència amb la Diada Nacional, potser reclama un canvi de to. Convertint la indignació i la canya en calma i consells. Parèntesi de FM...
Fèlix, durant el teu primer any què has construït? Fèlix, durant el teu primer any, quant has prohibit? A la balança, què pesa més?
Fèlix, durant el teu primer any, què has embellit? Fèlix, vols dir que no estàs empastifant a tort i dret? Amb tanta “plàstica” a tota paret pública en blanc – tan mediterrani. Ha sortir només de la teva fal·lera d’omnipotència estrenada? És fruit de treball en equip, amb persones de contrastat bon gust en belles arts i jardineria?
Et demano, amb el to més persuasiu possible, amb la bona voluntat que mai ha de plegar veles, quatre barres de desitjos de FM petita / estiuenca i de Diada Nacional:
1r) Plens cada mes, i lliures de mocions de caràcter supramunicipals; obstinació en resoldre dialogadament els conflictes altafullencs i... si pot ser... no creant-ne més.
2n) Recuperar l’accés al camí de la Roca de Gaià (amb límits amb cordons, com a la resta de zona de “fràgils dunes”)
3r ) Rectificar la inversió a la tercera fase a l’antiga N-340: per culminar la instal·lació de gespa artificial a l’estadi Joan Pijuan. Com que els diners de canvi de crèdit per a inversions vénen del que no cal fer per a la gent gran, ¿oi que és més raonable destinar-los al goig futbolístic d’infància i joventut, masculina i femenina?
4t) Facilitar espai als grups de l’oposició. Publicar al web municipal tots els acords de Junta de Govern, de Plens, de Comissions. Reprimir-se el monopoli de la projecció mediàtica.
Fèlix, sis plau, torna a respirar aire natural, descontaminat dels propis “fums presidencialistes”...

 Fonxo Blanc (per a la Plaça del Pou, setembre)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.