Altafulla amb tota la il·lusió

27/6/12

Hem continuat l’arribada de la Flama del Canigó


Hem continuat l’arribada de la Flama del Canigó, la nit de sant Joan, agafant el relleu a Dino Albadalejo que n’introduí la tradició que agermana totes les terres de parla catalana.
A Baix a mar de la Torre, per la Diada de tarda de sant Joan, els Castellers d’Altafulla completem el duet de castell de set més matiner de la nostra història. Demostren que som la colla amb millors mides, tècnica i seny al costat del Nens, que s’estrenen de gama alta amb un tres amb l’agulla i la Jove de Vilafranca que descarrega el seu primer cinc de set, amb tronc i base pròpia i pinya de les altres colles. Al nostre quatre de set debuta a segons el doctor en química Jordi Cerón, a dosos Joel Mera i d’acotxador Joel Barceló. Girem el 62è pilar de cinc!
Sembla que després de segar habilitaran l’aparcament del costat del Marítim per tal que els usuaris de la platja de la Roca de Gaià / l’Espigó recuperem el dret a accés amb cotxe. ¿No haurien pogut a esperar a tancar els accessos històrics fins a oferir la solució alternativa? Sembla que la direcció del Marítim hi posa dificultats; suposem a l’accés directe al seu costat en lloc de per una rampeta des la rotonda de sortida del pont de Renfe: la solució més idònia i convivencial...
A la nova rotonda del costat de TGN a l’antiga N-340 col·loquen dos escuts altafullencs dos de serralleria. El nou Govern segueix escampant el seu mal gust. Repintada la barca de la rotonda del Puntet amb un escandalós blanc a la cabina – que caldria oblidar...
Hem demanat la consulta de la liquidació del 2011 i de l’informe intern de proposta de l’IBI al 0,91 per a informar-ne en detall. El nou Cadastre amb el tipus d’IBI vell hauria suposat -750 mil euros d’ingressos. El nou tipus amb el nou Cadastre, – 300 mil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.