Altafulla amb tota la il·lusió

13/5/11

Per l'Altafulla oberta i social

Oberta a totes les manifestacions dels motors culturals /esportius, cívics i econòmics ( petits i mitjans i grans) que en garanteixen la vida comunitària, de serveis públics, residencial d'alta qualitat i turística / serveis comercials.

Som un sol poble, per elecció o per origen: L'Altafulla dels qui ens sentim altafullencs.

En som reflex, a la nostra llista de PAU, per les feines - serveis públics i petita empresa - més el sentiment altafullenc de tots els candidats i candidates.

El Ple prou que també expressa la pluralitat / obertura de l'Altafulla real actual. Un valor a mantenir, doncs!

Social per l'accés a la vivenda pública (60 places propietat durant l'etapa de l'alcalde Manel Ramon; 45 de lloguer), a l'ensenyament en tots els nivells - amb forta oferta i suport municipal abans de P3 i a Música -, a la sanitat i al benestar social, cultural, juvenil i esportiu que ens ofereixen i garanteixen Igualtats d'Oportunitats. Els serveis públics de la Generalitat de primària i secundària i de l'ambulatori s'alcen sobre terrenys cedits per la propietat municipal.

La brigada de serveis i la policia municipal, el personal d'oficina, urbanisme i hisenda, de l'empresa mixta d'aigües, el servei d'escombreries externalitzat garanteixen la qualitat, la seguretat, la regulació - segons les nostre pròpies lleis - propis d'una vida en espais compartits el màxim ordenats democràticament, com a hereus d'aquelles Polis gregues del Mare Nostrum.

PAU ens enorgullim i vetllem per l'Altafulla Oberta i Social: n'és el nostre compromís i la guia de les nostres experiències!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.