Altafulla amb tota la il·lusió

20/5/11

Després dels 3 debats...

Fer notar que només el nostre regidor i Manel Cièrcoles han estat capaços de reconèixer mèrits als altres candidats. El nostre regidor a cabassos i només s'ha posat acusador envers Pèrez per haver estat deslleial al votat la moció pel camp de gespa i en acusar al Govern Farré del mal resultat econòmic de 2007; també ha replicat Alonso per insinuar que només ell no amaga el seu patrimoni i li ha recriminat l'alarmisme sobre el futurible IBI això com li va preguntar sense resposta si estava censat i quan els havia costat la campanya.

El balanç ens permet de parlar d'un panorama amb tres models de Govern del Poble:
(a) el Plural defensat per PP, CiU, PSC i PAU: Governa el Ple i el Govern.
(b) el caciquil ple d'ambigüitats: d'Ideal: es Governa des de la Torreta.
(c) el de "Consell de Participació" dels alternatius d'EUiA / AA i els independentistes de SI.

Tots tres no entenen la sobirania del Ple com a expressió de la fotografia de la pluralitat d'Altafulla. En la defensa del model i en la rèplica ens vam mullar PSC i PAU (de la mateix família progressista...).

Pel que fa a programes cap de tant concret i quantificat com el nostre. Cap. I ens dol. Coincidim amb CiU en la suavització dels ressalts i en la impossibilitat de Centre de Dia i de Geriàtric i de Mancomunar serveis.

La gran obsessió d'AA es reivindicar només el que controlen amb familiars o militants seus, baixar l'IBI apel·lant a la mesquinesa fiscal de les seves classes mitjanes exclusivistes i Alcalde Fèlix envoltat del millor i del Consell de Participació. Dels motors econòmics regulats pel Ple en segueixen dient especuladors. No tenen remei. Amb un to autoritari, el no censat al poble Alonso, va confessar que els ressalts van ser un tractament de xoc per a "pacificar" Marquès de Tamarit.

Com ja hem remarcat, SI, amb un cap de llista potser massa bon orador i tot, en el seu programa segueix les dèries i fòbies d'Eva Martínez. Però ha incorporat la culminació de l'enllaç des de la variant, suposem a iniciativa de Pep Muntades. Li vam lloar públicament. Conxita del PP ens féu avinent que havia estat objecte d'una esmena del seu grup al Parlament que espera. Com sempre, impecable en Urbanisme públic i privat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.