Altafulla amb tota la il·lusió

23/5/11

Altafulla 2011 ens situa a la cua: 2,52% i 52 vots

Altafulla 2011 ens situa a la cua: 2,52% i 52 vots. Els blancs, en sumen més del doble. En la pitjor nit per a la vella socialdemocràcia a Catalunya i Espanya, ni PAU ni PSC treiem regidors: 3 regidores perdudes, 3, totes.
Sumem 113+52 vots, el 7,9%. Alternatius i SI podran governar per les classes mitjanes acomodades, d'Ajuntament mínim amb d'IBI mínim.
Estem molt orgullosos de la nostra tasca en la passada legislatura que deixa una herència a Hisenda i Cultura no reconeguda. Ens ha passat factura la claredat i protagonisme durant la passada legislatura i amb el nostre programa pendent. Coherents fins al final, doncs. Remen a contracorrent, no ens agrada el surfing...
La magnitud del desastre s'iguala amb la de l'alliberament: hem deixat de ser una necessitat social, per tant la nostra experiència i compromís poden descansar en Pau.
L'Altafulla exclusivista residencial s'autogovernarà, sense caspa, amb pàtina de participativa, ecològica, independentista. Dos polítics professionals (un ressuscitat, no censat al poble i un emergent) pactaran el Govern 2011-2015.  
Governaran els qui es van manifestar tres vegades per sant Martí 2009 contra el Cadastre i l'IBI i van compartir cada acte en busca i captura de firmes. Els organitzadors polítics / esforçats d'aquella FM no em revalidat la regidoria. Significatiu...
Agraïm de tot cor a la microminoria selecte que ens ha votat, i ens dol no representar-los. Seguirem compromesos amb les entitats on de temps treballem per l'Altafulla oberta i social tan derrotada ( com arreu...).

Fonxo Blanc Canyelles 
Regidor d'Altafulla 1983-1994 / 1999-2003/ 2007-2011
Probablement el nostre blog que ha anat seguint fil per randa l'actualitat municipal i formació política de qualitat callarà. N'haurem de fer una edició impresa a depositar a l'actual biblioteca. Certament, quan baixa la qualitat de la democràcia hi sobrem els de més categoria...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.