Altafulla amb tota la il·lusió

30/5/11

AA ja promet de baixar l'IBI

Després de converses, tenim dues llistes molt contentes: PP i SI. Tres llistes, amb un fons d'objectius incomplerts: AA, Ideal i Ast. Una derrotada: CiU, dimitint l'amic Spuch. Dues catàstrofes: PAU i PSC. "Amb la quantitat de cadires que vam moure", em deia aquest dimecres, després de donar-me el condol per la mort del cunyat Manel, el Manel Ciércoles.

Arribat a l'andana de tornada, em trobo un cap gros de campanya, a dues dimensions, del Fèlix Alonso, que em mira als ulls (com les fotos del Papa dels calendaris de l'àvia Mercè). Hi han afixat el seu darrer butlletí on remarquen en negreta que a la tardor l'IBI baixarà, en xifres en mil·lèsimes de decimals. Tesi confirmada: alarmisme i tergiversació per a les classes mitjanes mesquines...
El Tea Party d'Altafulla es diu AA? Haurem de canviar de nom. d'Altafulla a SaltAlonsos...
Parlen dels "ingressos externs". Com que el futur alcalde no està censat a Altafulla no retorna a la Hisenda Municipal la seva contribució a l'Estat. Sembla que la seva campanya els ha costat 25 mil euros ( en tots cas que publiquen el detall de despeses) i que "esperaven més" dels resultats. Quin serà el seu pròxim personatge a la diana, que em substitueixi.

Els planyo, perquè cap dels dirigents d'AA tindrà tres qualitats que ens sobren als 52 de PAU: passió i compromís per l'Altafulla Folklòrica, Castellera i Artística + generositat pels compromisos públics (d'activitats i fiscals) + Arrels, arrels, arrels... (per elecció o per herència conreada...).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.