Altafulla amb tota la il·lusió

15/4/11

Única agrupació d'electors

Hem constituït l'agrupació d'electors ( l'única que s´hi presenta) ja que la resta són partits nacionals (CiU, PSC, SI) o estatals (PP) o partits locals ( Ideal i AA - amagant EUiA) mercès a 38 convilatans - 28 signant sense constar a la llista.

Boi amb paritat: 17 dones i 21 homes.

Es dóna el cas que abasta des una nascuda el 1945 fins un nascut el 1989, un arc de 44 anys. Hi són representats 3 dels quatre altafullencs nascuts el 1954.

18 dels signants van nèixer abans o dins el 1957 (generació de la Transició) + 15 convilatans constituents de PAU van nèixer entre 1958 i 1975 (1ª generació amb Democràcia) + 5 joves nascuts a partir de 1976 (generació de la Globalització).

Analitzant la llista podem dir que agrupa petits empresaris emergents vinculades a les arts + professionals o treballadors qualificats dels serveis públics d'ensenyament i sanitat + altafullencs d'elecció amb veterans i joves de socarrel. Dignes del nostre nom: Plataforma Altafulla Unida.

Els qui ocupen els llocs 2, 7, 8, 10 i 11 s'estrenen en llistes. Perquè som l'Altafulla Oberta i social!

El nostre cap de llista pertany a la sisena generació biològica consecutica que serveix Altafulla des de l'Ajuntament: el seu compromís. Al Ple durant les legislatures 2ª,3ª i 4ª a l'oposició constructiva; als governs de la 6º i 8ª a Cultura i Hisenda: l'experiència. Tota la il·lusió se'ns suposa, que per això hem signat o fet llista!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.