Altafulla amb tota la il·lusió

28/4/11

Feines pendents (1) : Suavitzar els ressalts de l'avinguda Marquès de Tamarit

Plantejada com a mocions al Ple.

Aquest és el títol, amb la lletra clara i distinta, amb què consta la inversió per a 2010 a préstec per valor de 45 mil euros. Finalment se'n van afegir tres a la baixada / pujada de Ca Rigal; i als dos primers des de la rotonda del Buffet / Eroski vam aconseguir una mínima suavització. Però val a dir que el llavors regidor de via pública, i actual tercer alcalde, va saber computar la despesa dins de despesa corrent d'asfaltats que sumaven 75 mil e. Per tant, resta lliure la quantitat perquè una part ( 10 mil e.) serveixi per aplicar l'acord del pressupost de 2010: ep! amb plànols i direcció tècnica i considerant els informes de la policia municipal.

Volem deixar de ser SalAtafulla o Altafulla Baden-Baden.

Per això al Ple de juny de 2010 ja vam presentar una moció que només tingué el suport del regidor del PSC, ara cap de llista, l'abstenció de la resta del Govern i el vot en contra tan deslleial del regidor Pérez Roigé tot afegint-se al criteri de tota l'oposició (ABG / AA, AUPA, ERC).... També vam proposar de restaurar els jocs dels infants a la plaça del Pou i un espai de jocs infantils i senyalitzacions a la plaça Martí Royo.

Entre la sortida de la urbanització Robert i la de la ronda d'Altafulla acumulem els mateixos 14 ressalts que els que suma l'antiga N-340 des dels Monjos a la Torre.

Més informació

Programa electoral PAU 2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.