Altafulla amb tota la il·lusió

2/8/10

Sr. JOSEP M. ALASÀ MADUELL
Regidor electe per ERC
43893 ALTAFULLA



Benvolgut company de Ple,

Com segurament hauràs llegit al nostre blog, en atenció a la bona experiència viscuda quan vam compartir govern, ens adrecem a tu com a regidor electe del grup d’ERC, per tal de mantenir converses exploratòries per tal de donar sortida a l’actual crisis política municipal.

No volem crear falses expectatives: la posició de PAU és la de proposar el seu regidor com alcaldable; de cap manera permetre la substitució del nostre alcalde Josep M. Gené per l’actual alcalde accidental Josep M. Pérez Roiger. Pensem que el model ha de ser el d’un Govern plural amb alcalde d’esquerres (set dels regidors elegits en som).

De cap manera hem de dramatitzar la situació municipal. Ens resta aprovar ordenances i pressupost per al 2011: en definitiva decidir tipus d’IBI i taxes d’escombraries; amb la matriu del PEF i els ingressos previsibles enllestir el darrer pressupost d’aquesta darrera legislatura. El grup de PAU té aprovada trajectòria al Ple de contribuir a les solucions d’Hisenda, de compromís quan s’escau.

Esperem la vostra resposta per una propera reunió a la comuna sala d’actes del Centre d’Entitats quan considereu adient (mòbil 690980704)

Atentament i compartint Ple, Ciutadania, Democràcia i esperit de diàleg sincer,





FRANCESC BLANCH CAÑELLAS
Regidor electee de PAU



Altafulla, 2 d’agost de 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.