Altafulla amb tota la il·lusió

3/8/10

Els Castellers d'Altafulla fem la clàssica de 7 cada diumenge. (8 castells de set i 16 pilars de 5 consecutius, 15 de l'equip de la futura agulla al quatre, que ens farà tornar al nivell de la primer etapa de la colla nascuda el 1973. Hem completat quatre places altafullenques de set dels Castellers d'Altafulla: ermita de sant Antoni - plaça Martí Royo - plaça del Pou històrica - plaça dels Vents de baix a mar.
Gran assaig el dissabte, compartit amb els Salats de Súria. Amb xarxa protectora, proves de 2 de set i de pilar de 6: la força impulsora de la incorporació del gran segon de la Joves i Vilafranca Pep Garcès / Maño, l'emergència de quarts i dosos nous, la seguretat de la canalla per a goig dels sempre entregats a la causa de la colla. El futur encara no està escrit i no té límits: amb un cap de colla pilot d'avions...
A la Plaça dels Vents guanyem el derby amb els Nois de la Torre: igualem en el 4 i els 2, però no se'n surten al 3 al pom de dalt. Els Salats que la van fer plaça de set no poden revalidar registre. Gernació d'estiuejants a la Diada, amb la rellevant presència del gran base del Barça, Víctor Sada, parella d'una surianenca i de vacances al Francàs; no parà de signar i de compartir fotografies. Altafulla ràdio tornà a transmetre una Diada castellera en directe, també per a Ona la Torre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.