Altafulla amb tota la il·lusió

17/2/08

Endavant els habitatges de propietat de la Generalitat

El passat Ple de gener visqué el seu moment més constructiu de futur quan vam aprovar, per unanimitat i amb il·lusió, la cessió gratuïta a l’Institut Català del Sòl dels dos terrenys municipals de l’Hort de Pau (10% d’aprofitament mitjà del Pla Especial sector PP5) on estan acabant el habitatges i aparcaments de protecció oficial: davant de la llar d’infants, 24 pisos dins la finca cedida residencial nº7A de 3.033 m2 + paral·lels al carrer, 12 habitatges a la finca residencial nº8 de 1.926 m2

L’acte públic del 29 de gener de 2007 completa els anteriors: el conveni de 8 de novembre de 2004 de col·laboració entre l’Ajuntament i la D.G. d’Habitatge (dins el pla de dret a l’habitatge de 2004-2007) signant pel llavors alcalde Manuel Ramon i el llavors director general Ricard Fdez. Ontiveros. Fou ratificat pel Ple fa dos anys exactes: 28 de gener de 2005. El 2 de maig de 2006 la Junta de Govern Local n’atorgava les llicències d’obres a l’Institut Català del Sol, l’ens públic promotor com ens anat veient a les cartelleres metàl·liques de la tanca de l’obra.

Hem va plaure al votar afirmativament de recordar que durant els governs presidits per Manel Ramon hem sumat fins a 60 pisos de propietat de protecció oficial: els 36 apunt d’acabar-se a l’Hort de Pau i els 24 de Marquès de Tamarit / Migdia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.