Altafulla amb tota la il·lusió

8/10/07

Acords d’hisenda al Ple del 28 de setembre

N’és ja la segona vegada que assumim herència anterior: així el pagament de les voreres del c/ de la Coma per valor de 35.129,27 e. aplicant romament de tresoreria. Votat favorablement lògicament per AUPA i PSC i el nou govern. Ideal i PP, abstenció.
Com a obra ja emblemàtica del nou govern de canvi i progrés podem considerar la solució d’accessos i pàrking del campus d’ensenyament del Roquissar. Al crèdit aprovat per Ple unànimement (tret de PP) per valor de 76 mil euros ha calgut afegir-ne 18 mil més (per criteri negociat amb el tècnics i responsables de la Generalitat per l’alcalde accidental Jano Francino Jr i el gerent d’Ensenyament, Robert Aceña, durant la segona quinzena d’agost).
Podem dir doncs que la primera inversió de responsabilitat del nou govern ha pujat 94 mil euros. Amb el suport, també de responsabilitat, dels grups del PSC, AUPA i Ideal.

Finalment podrem pagar / ingressar l’IBI!

Era una de les incerteses per a l’equilibri i gestió de l’actual pressupost: l’elaboració per BASE del nou padró de l’IBI, aplicant les noves valoracions del Cadastre del Ministeri d’Hisenda, per tal de poder ingressar durant aquest mateix 2007 el previst pressupostàriament.
Finalment, reunits Farré i Alasà amb els de BASE el matí del dia 18 de setembre, arriba la satisfacció de poder passar-lo a cobrament: acordant la comissió aquest calendari que haurà de ratificar el Ple:
De l’u d’octubre a l’u de desembre pagarem els rebuts domiciliats al compte bancari* (la totalitat; o el primer termini, per al fraccionats) i els no domiciliats. Durant tot el desembre ingressarem el segon termini dels domiciliats fraccionats.
Notícia negativa: el padró a cobrar / pagar no representarà exactament 1 milió 900 mil euros sinó 364 mil euros menys.

(*) Data de 22 d’octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.