Altafulla amb tota la il·lusió

26/7/07

Ple divendres 27 de juliol: Proposta estrella

La primera proposta estrella del nou govern: la peatonalització parcial i temporal de l’eix comercial Llevant - plaça dels Vents – Mestral, del 29 de juliol al 16 de setembre.

Després d’un seguit de reunions assambleàries amb els comerciants, sobretot els implicats; després de debats i ofertes i contraofertes, el Ple d’aquest divendres ha d’aprovar la proposta més agosarada del nou govern. La que presentaran els regidors d’ABG (amb el tinent d’alcalde de turisme i promoció económica com a principal impulsor) amb el suport previ, a comissió d’urbanisme i a la junta de portanveus, de tots els grups presents al Ple.

A l’esmentat gran eix comercial i de terrasses de bars, restaurants i geladeries, els matins fins a les 4 de la tarda es pot seguir circular plenament però únicament estacionar els vehicles per a càrregues i descargues, compres o diligències. De cap manera hi aparcarem, que per això disposem del parking annex a l’església i tota la banda de la via del llarg carrer de la Fassina, que podem perfectament absorvir les 70 places fins ara disponibles a l’esmentat eix comercial.

De 4 a 5 s’escaurà la neteja per part de la brigada per embellir els carrers Llevant – plaça dels Vents – Mestral: per a excel.lir, des de les 5 de la tarda a les 12 de la nit, en l’oferta comercial, el goig dels estadants de les terrases i el passeig per a vianants.
Del 29 de juliol fins al 16 d setembre.

Com ha succeït en altres eixos comercials d’altres poblacions, el que primer són reaccions més aviat espantades acaba tan satisfactòriament que altres zones l’acaben reclamant.

La peatonalització parcial del principal eix comercial s’ha de contemplat al costat de les millores en qualitat i freqüències de neteja al propi Baix a Mar d’Altafulla pel qual també hem d’aprovar el suplement de despesa durant l’estiu per valor de 65 mil euros que ja vam ressenyar per a la comissió d’hisenda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.