Altafulla amb tota la il·lusió

30/7/07

Les votacions del Ple de juliol

Carroussel d’abstencions del PP: en tots els nomenaments de gerents i vocals de Patronats, així com de la nova figura dels regidors de govern de barris i també en la rectificació dels barems de temps d’empadronament i edat dels aspirants als pisos de lloguer del carer de la Fassina. A l’organigrama d’esports en companyia d’Ideal.
El nou goven, PSC oficial i AUPA van ratificar les propostes del respectius Patronats.

La proposta del govern dels tres nivells de dedicació i retribució de l’equip de govern, a partir de la base i pressupost heredats, dividí el Ple en govern i oposició.

La nova regulació dels carrers Llevant, Mestral i plaça dels Vents ja té el suport de tots els grups del Ple, tret d’AUPA que va abstenir-s’hi.

El nou goven hem assolit la unanimitat en les dues primers decisions amb implicació pressupostària: els accessos i aparcament a la nova zona escolar del Roquissar i la millora de la neteja a l’estiu.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vos felicito de debò, la vostra pàgina web es la única que dona tota classe d'explicacions dels moviments dels plens i de les decisions que es prenen i així ens podem assabentar de tot el que esteu treballant per nosaltres. Gràcies, vos ho esteu “currant” de veres. Els altres partits tenen les Webs només per adornar. Per cert Fonxo ja que ets el regidor del meu barri, has de saber que ja ha hagut algun mal intencionat que ha tret un dels “conos” que barraven el pas dels cotxes fins a l’estació potser n’haureu de posar tres o quatre per tal de que desisteixin i també tindríeu que fer retirar o recollir la barana metàl•lica que hi havia abans doncs ha quedat tirada a la cuneta i dona una imatge de deixadesa. També vos felicito a tots els del ajuntament per haver posat en pràctica lo de l’illa de vianants.
Marga Badia

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.