Altafulla amb tota la il·lusió

8/5/07

Plataforma Altafulla Unida

Ens presentem: Pepa Fortuny ( nº. 9 ), Marta Balañá ( nº. 10 ), Jano Francino ( nº 2 ), Fonxo Blanc ( alcaldable ), Pau Blanc ( nº 8 ), Adolfo Gómez Papí ( nº 3 ), Salvador Anton ( nº 6 ), Montse Gris ( nº 4 ) i Montse Pallejà ( nº 5 ).


Som una agrupació d’electors. No un partit polític; com la resta de les set candidatures.

L’hem constituït expressament amb les firmes de quaranta ciutadans d’Altafulla. Per a oferir una candidatura, molt ben avinguda, i un programa - clar i decidit - al vot lliure, igual i directe dels nostres convilatans.

Amb la il·lusió d’aplicar-lo com a govern municipal i amb l’alcaldia del nostre cap de llista, Fonxo Blanc. Regidor durant quatre legislatures i molt dinamitzador de la vida cultural i de la transparència de comptes quan fou President del Patronat de cultura i regidor d’hisenda la legislatura 1999-2003. Coneixent l’actual organització de l’Ajuntament i els principals temes de debat es compromet a encapçalar l’aplicació rigurosament de l’actual legalitat del Pla General i a optimitzar el servei de brigada i serveis, amb arquitecte municipal amb dedicació completa i exclusiva i amb un nou cap de la brigada.

Tant els signants com els candidats ens hem conegut dins de la participació activa i compromesa, compartint inquietuds i complicitats en la vida social i també directament municipal d’Altafulla. Ens movem d’anys en el seguit d’entitats i associacions altafullenques ( grallers, castellers, AMPA de la Portalada, Centre d’Estudis, Ateca, parròquia, Cercle Artístic, penya ciclista, futbol, emissora de ràdio, etc). Dos dels signants van fer equip de regidors socialistes amb els nostre alcaldable el 1983-87.

Som un gran grup molt compensat, per orígens, edats, situacions laborals i fins i tot ventall de signes de l’horòscop.

El segon de la llista, Jano Francino pare, ha aportat la seva llarga experiència com a entrenador i dirigent d’handbol al darrer Patronat d’Esports. Per la seva llarga trajectòria al sector d’assegurances el presentem com a persona idònia per assumir la Regidoria d’atenció a les reclamacions de serveis quotidians.

Al tercer i quart lloc de la candidatura es presenten un metge – Adolfo Gómez Papí – i una infermera – Montse Gris – del servei de Pediatria de Joan XXIII de Tarragona. Ofereixen la seva consciència social i preparació per al Consell de Benestar Social i vers el foment del voluntariat d’assistència a les persones.

Dues persones de l’ensenyament són als nº 4 i 5 de la llista. La professora d’institut Montse Pallejà i el de tecnologia per a infants deficients Salvador Anton. També il·lustrador i pintor; com la nº 11, la pintora Marta Balanyà, sempre amb estudi a Altafulla i durant les dues darreres legislatures membre activíssima del Patronat de Cultura. Amb ells sí que serem motor kultural del Baix Gaià; i amb les exposicions d’artistes i xerrades de professionals propis o pròxims.

El món de la iniciativa en la promoció urbanística és representat a la llista al nº 7 pel que fou president de la Juntade Compensació de la Pedrera, Jaume Badia i Salvat. La restauració d’eres i pallisses tradicionals de l’esmentada urbanització representa una de les grans singularitats del paisatge i patrimoni arquitectònic i natural d’Altafulla dins la costa catalana.

Plataforma Altafulla Unida en bona part també és constituïda per gent jove. Més signants per a l’agrupació d’electors que a la llista. On figuren el dissenyador de tota la campanya i precampanya, Carlos Gómez Balañá; i Pau Blanch Fortuny, fons de guitarra original de la falca per a Altafulla ràdio (107,4 FM) on hem posat veu sis del candidats.

Som un equip. Disfrutem fent ploure idees per a l’Altafulla oberta i social. Per això, al govern o al serveis o en comissionats tot regidor elegit el 27 de maig ha de poder demostrar les seves il·lusions i capacitats al servei d’Altafulla.

El lloc d’honor de la llista l’ocupava Joan Blanch Ribé. El passat primer divendres de maig ens va deixar: als 88 anys ben fets i amb les seves Memòries a punt de publicar. El seu tan valent sentit de la dignitat en la defensa de les pròpies conviccions i el rebuig de qualsevol oportunisme o privilegi de poder ens seguiran sent alt exemple a seguir.

2 comentaris:

Jordi Molinera i Poblet ha dit...

Uhm... mira a qui em trobat per la xarxa...

Benvinguts!

Anònim ha dit...

Bona tarda,

Moltes felicitats, i ara a treballar.

http://altafullaconfidencial.blogspot.com/

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.