Altafulla amb tota la il·lusió

8/5/07

5. Millorar el paisatge arquitectònic i el patrimoni natural

5.1.- Optimitzar el servei de Brigada d’Obres i Serveis amb un nou cap de programació, personal i gestió de la despesa.

5.2.- Substituir progressivament els actuals cilindres de recollida selectiva per una gamma de contenidors de més broc d’abocament i més a l’abast dels moviments de l’usuari.

5.3.- Rebaixar ressalts i bandes rugoses de circulació.

5.4.- Replantejar l’enjardinament de la majoria de rotondes. Plantar intensivament arbrat públic i privat per col·laborar a multiplicar x 14 la flora catalana en la lluita contra l’escalfament tèrmic. A les zones de mobiliari dels parcs infantils terra de cautxú com a protecció de més seguretat.

5.5.-Pla integral, sempre pactat amb els propietaris, de cartes de colors i d’esgrafiats de les façanes. Pavimentació estètica a la totalitat de la Vila Closa i al nou passatge lateral de Ca Masoliver. Passarel·la d’accés a la platja del Canyadell i bastir el mirador dels Munts. Asfaltar el tram de vial d’enllaç entre els Munts de la Torre i d’Altafulla.

5.6.- Mesures d’estalvi d’aigua i de llum imitant els models de Reus i d’Austràlia: Airejadors i limitadors de cabal a aixetes i dutxes; bombetes ecològiques.

5.7.- Garantir la qualitat dels serveis de competència i gestió municipal mitjançant les necessàries despeses de personal de Brigada, Policia Municipal, tècnics i administratius, les quals han de guardar equilibri amb els ingressos per IBI.

5.8.- Actualitzarem des del propi Ajuntament el cens del cadastre; com a condició prèvia per aplicar la Revisió Cadastral del ministeri d’Hisenda a Altafulla als pressupost de 2008 i successius.

5.9.- Actuar definitivament en la prevenció d’inundacions a les zones i habitatges afectats per les torrentades mal canalitzades per la Rasa. Netejant i rehabilitació dels cursos naturals d’aigües.

5.10.- Aplicar l’acord de construcció del pàrquing annex al Club Marítim per als arrelats banyistes de la platja de la Roca de Gaià

5.11.- Continuar la reivindicació de la integritat del terme municipal entre els límits naturals de la Rasa, a llevant, i tot el tram del Gaià, a ponent.

5.12.- Recuperació de l'Hort del Senyor, de patrimoni municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.