Altafulla amb tota la il·lusió

21/12/09

Matinal esportiva: Claude García, Sergi Planas i Jordi Recasens el primer pòdium del Costa Cursa del Baix Gaià Turístic. 40 participants exclusivament masculins en una duríssima prova de 19 km. d’anada i tornada entre els roquers i les platges d’Altafulla i Roda de Berà. El primer classificat, altafullenc des de 2003, empra 1h.22 minuts en el trajecte. El regidor Jano Francino culmina aixó la seva esplendorosa presidència de la mancomunitat turística baixgaianenca amb la prova esportiva organitzada davant Voramar de la platja del Fortí.

Gran festa de presentació de totes les 7 seccions del futbol sala. El primer equip s’imposa al derbi amb l’Alforja per 4 a 3, després de remontar també èpicament:salvant dos penaltis i encertant Abel / Messi el seu dins el darrer minut del partit.

La Riera ens guanya a casa el derby del Baix Gaià de 2ª regional per un excessiu 0 a 3.
Dues errades defensives permeten el primer i tercer gol. Amb el 0 a 2 de la primera part, a la primera mitja hora de la segona els nostres hi van posar empenta, combinació i ocasions sense encert o sort. S’hi va fer el cens dels fidels de pedra picada, amb tot el fred del món i el Barça jugant-se la 6ª Copa consecutiva tan també agònicament assolida.

Vespre musical de Nadal de Nous Rebrots i de l’Escola de Música, cadascuna en local diferent i en horari coincident.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.