Altafulla amb tota la il·lusió

29/11/09

Els Castellers d’Altafulla (740 punts) guanyem els Nois de la Torre (647 punts) al rànquing casteller del Punt Diari

En som la colla 38ª, entre els figuerencs i els torreros. Les colles acompanyants a la Diada de les Cultures del juliol ocupen el primer i 9è lloc: Castellers de Vilafranca, amb 17.474 punts per 13.957 de la Vella; Xiquets de Tarragona, amb 5.641 punts. Els Nens del Vendrell, convidats el darrer sant Martí, assoleixen el 14è al rànquing amb 2.962 punts i amb dos dels castells que van descarregar a la plaça del Pou.
En l’especial de TGN de La Vanguardia de divendres 27 de novembre la periodista Raquel Sans, en fer una crònica / balanç de la temporada castellera, al capítol dedicat a la rivalitat n’esmenta tres. La tarragonina, entre Xiquets i la Jove; l’existent entre Castellers de Sants i els Castellers de Barcelona i la que també ha revifat entre….: “Una altra dosi de rivalitat al 2009 l’han posat els Castellers d’Altafulla i els Nois de la Torre que, en el marc del Concurs 7, van protagonitzar un frec a frec d’allò més emocionant.”

El proper dilluns 21 de desembre: Ple Extraordinari d’aprovació dels Pressupostos per al 2010, els penúltims de la present tempestuosa legislatura i dins la matriu de referència del Pla Econòmic i Financer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.