Altafulla amb tota la il·lusió

19/7/12

Visquin les Diades de les Cultures!

Altafullencs i matalassers ofereixen els seus millors juliols castellers a la històrica plaça del Pou. Vilafranca ens fa mantenir els galons de plaça de Nou! Núria Díaz Llop torna a completar un pilar de set folrat. Visquin les Diades de les Cultures!

 Foto: Antoni Coll
Dos castells liles de gamma alta de set – un quatre amb l’agulla estilístic, un cinc carregat – i una recuperació immediata, després de l’ensurt al cinc, amb un esveltíssim quatre. Ens acostem als incomptables pilars de cinc de l’equip altafullenc...
Els Xiquets de TGN ens regalen un 5 de vuit en primera ronda, castell que fins ara només havíem fruït a pla plaça del Pou amb la Joves vallenca i un dels Castellers de Vilafranca. Malgrat la interrupció per assistència de les ambulàncies, reprenen actuació amb un esplendorós dos de vuit folrat i tanquen amb un tres de vuit de postal. La nostra felicitació i agraïment a tots els altafullencs matalassers, on para a segons el Pruden Moreno, on el cap de colla torna a ser un altafullenc de destí i sempre ben jove (després del Jordi Andreu, que hi era amb el seus fills, el Roger Peiró, visquent en parella al c) Albert Boronat amb la cap de colla dels Xicots de Vilafranca).
Els Castellers de Vilafranca, amb el 3 de nou amb folre a tercera ronda ens permeten mantenir la categoria de plaça de Nou; aquell descans obligat impedí acompanyar-lo amb el 4 de 9, per la qual cosa al juliol encara no hem pogut veure’n dos de nou junt en la mateixa diada. Els verds vilafranquins van entrar a plaça amb un pilar de quatre que parava a segons Èric Esclassans Castellet (de la Fassina), van encetar amb una torre folrada preparatòria de la de nou a les Santes de Mataró, diumenge 22; la parada imposà de canviar un inèdit 4 de nou folrat per un compost / espectacularíssim 4 de vuit amb l’agulla, amb la Núria Díaz Llop al pilar.
Més informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.