Altafulla amb tota la il·lusió

28/7/12

Obres, CE Altafulla, Ali Supay i el Festival internacional de Música d'Altafulla


Al mapa lliurat a cada casa, el passeig Lluís Companys envaix el tram de la Cabana el c) Alcalde Pijuan. Error involuntari. Hem demanat a secretaria d’alcaldia que l’alcalde actual trameti un nota de disculpa a la família Pijuan Perona. Encara no hem rebut data d’entrevista per a tractar de l’aparcament a la platja de la Roca de Gaià / l’Espigó...
Els canvis de circulació damnifica els comerciants de Martí Royo en no poden entrar cotxes per Marquès de Tamarit. També els veïns de les aparallades perpendiculars a Alcalde Pijuan queixosos amb la reducció de la seva vorada per permetre’n la luxosa avinguda – la d’un any d’obres – a l’altre costat, i amb el nom al mapa equivocat. El carrer peatonal a l’estació no pot estar més descuidat. Ara també tenim graffitis al ponts de sota la via d’accés des del Pontet i des de L’Hort de Pau.
Ali Supay ha de suspendre la seva Festa habitual a Voramar perquè són desplaçats per Cinema a la fresca. I el meravellós Tintín no hi té a veure.
La Junta del Centre d’Esports d’Altafulla decideix demanar que els romanents d’inversió de 360 mil euros es destini als 302 mil del camp de gespa artificial. El Club fa 90 anys i el camp 30 la propera temporada! i tindrà un nou projecte esportiu amb 8 equips. El pressupost de despeses arriba als 43.212,71 e. Calen espònsors fins a cobrir 8 mil euros. Les subvencions previstes no depassen els 3 mil euros i els quotes de socis els 1.500. El gruix d’ingressos provindrà de les quotes de les famílies del futbol- base amb 20.700 e. Ens plau de felicitar la Junta presidida per Carlos Pijuan per un seguit d’arguments demostrar la seva difícil primera temporada: a) han incorporat membres de l’anterior (Cristina Magriñà i Manel Ciércoles) b) en coordinació amb els Castellers, fa goig l’assistència al partit de 4ª catalana c) han assoli que la regidoria d’esports de Fèlix Alonso posés lavabos íntims al vestidor femení, i amb incorporació a la xarxa de sanejament general d) editen butlletí del Club i tenen actualitzada la web,etc, etc.
El Cor de Dones valencià “A Cau d’orella” inaugura aquest dissabte 28 de juliol el 25è Festival internacional de Música d’Altafulla. Acompanyades per l’arpista Úrsula Segarra i dirigides per la fundadora - el 2006 - Mònica Perales i Massana interpretaran una primer part en anglès (Gustav Holst, John Rutter, anòmins) i llatí (Ave verum de Poulenc i Salve Regina de Miklós Kócsar). La segona, després d’una de francesa, íntegrament en català / valencià: Amor de mar endins del poeta Lluís Alpera i el músic J.R.Gil-Tàrrega; i, primer compositor que van interpretar, Josep Vila i Casañas, així com el també contemporani viu Joan Ll. Martínez.
L’actual alcalde expulsa del Ple, com a ciutadà de públic, el nostre exregidor i li impedeix d’intervindre a precs i preguntes. Els regidors del PP abandonen el Ple en solidaritat. Fonxo Blanc s’havia indignat quan el regidor resident a la Móra volia que el c) de Mar tornés a ser només de pujada; l’esmentat regidor de CiU demanà que fos expulsat per la policia. Finalment, quan des del públic l’exregidor li féu signes de caradura durant la seva cínica intervenció anticamp de gespa, Fèlix Alonso l’expulsà. Per consideració envers Fonxo Blanc el corresponent guàrdia municipal restà al seu costat per tal que guardés silenci. A la sortida del Ple, el regidor de CiU increpà al municipal perquè “no has tingut collons d’expulsar-lo”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.