Altafulla amb tota la il·lusió

18/4/12

Processó sant Enterrament, concert, voreres i percepció de la realitat


Processó del sant Enterrament de divendres sant amb més mística devota que mai. Només amb el so tan genuí i commovedor dels grallers d’Altafulla, sense banda de música i sense representació municipal oficial - sense parafernàlies, doncs. Una processó despullada de tot barroc, amb els protagonistes mínims i coherents: portants, dones, infants amb vesta i símbols, Mn.Jaume i les regidores Eva, Conxita i el regidor José Antonio. Felicitem l’alcalde i els cinc regidors de Govern per haver aplicat el laïcisme a Altafulla.
Notícia, notícia!: Ja tenim tapada – només amb grava - la rasa de la part de la Cabana del c) Alcalde Pijuan. Resta per acabar com a vorera, després de tants mesos; la de la banda de la piscina municipal resta esbotzada.
Els hi seguim veient el llautó, als mossos dels comunistes de xalet. Mai no havíem tingut uns governants municipals tan “professionals”, aplicant les tècniques d’agenda “periodística” contraprogramadora per reconduir la percepció de la realitat als seus interessos. Quan l’aturada de la urbanització de la fallida Exinan, entre el xalet de la Creu dels Montagut i el camí veïnal de Cametes, representa un imatge cronificada de desori a l’entrada de la Vila, reblant-ne l’enuig pels continus ressalts, des del butlletí més que mai “municipal” de la Plaça del Pou s’esbomba la “decoració” de la rotonda de la zona i la promesa enlluernadora de la 3ª fase de Marquès de Tamarit – per cert, unanimitat del Ple...
Convocat pel Ministeri – que no Conselleria - de Cultura, Festes i Joventut la República Independent d’Altafulla, el Poliesportiu municipal celebrà el concert de la República, a partir de la 22 h. de la vigília per acabar en la data totèmica del 14 d’abril. L’estrella convidada foren, és clar, els valencians d’Obrim pas – singularitzats en vermell – acompanyats de tres conjunts més. Com sempre, preu d’entrada- mai no gratuïtat: a 8 e., les anticipades, a 10 a la taquilla d’entrada. Bona resposta del corresponent segment de públic de tot el Baix Gaià.
La Bisbal del Penedès inaugura el seu camp de gespa artificial, amb el nostre equip de futbol com a convidat. Els líders ens guanyen per 2 a0, en una jornada de molta pluja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

L'únic criteri per publicar els comentaris serà que siguin signats.